Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΑΣΚΕ Αχαΐας: Καταγγέλλει σκάνδαλο με την προαγωγή υπαλλήλου του νοσοκομείου

ΠΑΣΚΕ Αχαΐας: Καταγγέλλει σκάνδαλο με τη...

Σύμφωνα με την συνδικαλιστική παράταξη η υπάλληλος ενεπλάκη σε σοβαρό αδίκημα αλλά ποτέ δεν της επιβλήθηκε ποινή

Πρωτοφανή συγκάλυψη στην υπόθεση υπαλλήλου του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚΕ Δημοσίων Υπαλλήλων Αχαΐας. Σύμφωνα με την συνδικαλιστική παράταξη η συγκεκριμένη υπάλληλος αν και βρέθηκε εμπλεκόμενη να σοβαρό αδίκημα στο ΚΕΚ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ουδέποτε διώχθηκε.

Αντιθέτως όπως υποστηρίζει η ΠΑΣΚΕ, προσφάτως προήχθη. Η ΠΑΣΚΕ καλεί τις Εισαγγελικές Αρχές να παρέμβουν στην υπόθεση και να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα και καταγγέλλει τους «προστάτες» της εν λόγω υπαλλήλου.

Η ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης έχει ως εξής:

«Πριν από λίγα χρόνια συντελέστηκε ένα ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ στα ΚΕΚ ΠΠΝΡΙΟΥ, από δύο Νοσοκομειακούς Υπαλλήλους.

Γι΄ αυτό το αδίκημα υπήρξε σχετικό πόρισμα  του Κου Ρακιντζή, βάσει του οποίου έπρεπε να επιβληθούν ποινές στους δύο προαναφερόμενους εμπλεκόμενους Υπαλλήλους.

Οι ποινές πού έπρεπε να επιβληθούν, επεβλήθησαν μόνον στον έναν, στον εργαζόμενο του ΠΠΝΡΙΟΥ, εν αντιθέσει με την έτερο υπάλληλο την προερχόμενη από το ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ,  για την οποία παρέμεινε ή Δίωξη χωρίς να   επιβληθεί  ποτέ ή ποινή.

Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της προαναφερόμενης υπαλλήλου δεν σταμάτησε εδώ. Παρά την εκκρεμή δίωξη σε βάρος της, συνέχισε να απουσιάζει  από την υπηρεσία της, ¨ ως  απαλλαγμένη  λόγω Συνδικαλιστικής άδειας¨ που δεν δικαιούται από το 2006.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας από τους αρμοδίους δεν ευαισθητοποιήθηκε να εφαρμόσει τους νόμους και τα πορίσματα για την προαναφερόμενη υπάλληλο, αφήνοντας σε όλους μας τα εύλογα ερωτήματα για την σχετική συγκάλυψη και προστασία.

Αυτή λοιπόν η προαναφερόμενη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ δεν σταματάει εδώ.

Πριν από λίγες ημέρες συνεδρίασε εκ νέου και μάλιστα  αποκλειστικά γι΄ αυτήν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, για να της δώσει τον Α΄ ΒΑΘΜΟ, ναι καλά ακούσατε, τον Α΄ ΒΑΘΜΟ πού δικαίως της είχε αρνηθεί  στην πριν από λίγες ημέρες συνεδρίασή του το Υπηρεσιακό, λόγω της προαναφερόμενης εκκρεμούσας σε βάρος της δίωξης

Και  όλα  αυτά για να  την προωθήσουν να καταλάβει  συγκεκριμένη θέση Νοσηλευτικής Δνσης πού διεκδικεί και διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Τι   άλλο να  πούμε

Γι΄ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ την ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ  υπόθεση, την πρωτοφανή συγκάλυψη,  γι΄ αυτήν την πρακτική τακτική και ανοχή όλων των συντελεστών, για τους οποίους χρειάζεται, επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ να παρέμβουν οι Εισαγγελικές Αρχές, για να δοθεί επιτέλους  τέλος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι ¨προστάτες¨.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ όλες τις προαναφερόμενες μεθοδεύσεις και διαδικασίες, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  όλους τούς εμπλεκόμενους.

ΚΑΛΟΥΜΕ την Δκση του Καραμανδανείου, την 6η ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας, να παρέμβουν απέναντι σ΄ αυτήν την σκανδαλώδη εκκρεμότητα και διαδικασία και την νέα παρανομία πού πάει να γίνει.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις