Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απεμπλέκονται τα αμαξοστάσια του ΟΣΕ

Απεμπλέκονται τα αμαξοστάσια του ΟΣΕ

Με εντολή Ρέππα

Εντολή να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον Δήμο  των χώρων των αμαξοστασίων του ΟΣΕ στις περιοχές του Αγίου Διονυσίου και του Αγίου Ανδρέα, έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Ρέππας  σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ζώης Μαρίνος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένοι μπριφιν

«Ασκήθηκε τις τελευταίες ημέρες μια κριτική σε βάρος της δημοτικής αρχής με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στον Δήμο οι χώροι των παλιών αμαξοστασίων του ΟΣΕ, στον Άγιο Διονύσιο και στον Άγιο Ανδρέα, με σκοπό την διαμόρφωση πάρκινγκ.

Έχουμε αρκετές φορές πει ότι ο Δήμος Πατρέων έχει την ετοιμότητα άμεσα να μπει σε αυτούς τους δύο χώρους και να προχωρήσει στις εργασίες διαμόρφωσης, αρκεί φυσικά να ολοκληρωθεί, εκ μέρους του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, η διαδικασία της προσωρινής παραχώρησης, όπως προβλέπεται και στο Μνημόνιο που είχε υπογραφεί πριν τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα ανέφερε  ότι «ο  Δήμαρχος έχει πολλές φορές πει ότι οι δύο αυτοί χώροι, με την λειτουργία τους ως υπαίθρια πάρκινγκ, είναι πολύτιμοι για την Πάτρα από την στιγμή που θα προσθέσουν επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θα συντείνουν στην ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Μάλιστα την περασμένη Πέμπτη, με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Δημήτρη Ρέππα, για το θέμα που ανέκυψε με τον σιδηρόδρομο, έθεσε και το ζήτημα της παραχώρησης των δύο αυτών χώρων, που πράγματι έχει καθυστερήσει.

Ο κ. Ρέππας έδωσε γραπτή εντολή στον ΟΣΕ άμεσα να απεμπλακούν οι όποιες διαδικασίες και πλέον είναι ζήτημα ημερών να κοινοποιηθεί στον Δήμο το πρωτόκολλο εγκατάστασης και οι δύο αυτοί χώροι, στον Άγιο Διονύσιο και στον Άγιο Ανδρέα, να περιέλθουν στη δικαιοδοσία του Δήμου και να ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης που θα αποφέρουν, αθροιστικά, στην πόλη περισσότερες από 400 νέες θέσεις στάθμευσης.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις