Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ρ. Σπυρόπουλου στο ΙΚΑ

Πάτρα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ρ. Σπυρόπο...

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε υπηρεσίες στο κέντρο και την περιφέρεια της Πάτρας

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες του ΙΚΑ Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος μετέβη σε αρκετές υπηρεσίες περιφερειακά αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Φτάνοντας στην πόλη, ο Ροβ. Σπυρόπουλος μετέβη αρχικά στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΙΚΑ Πάτρας, στη διασταύρωση Γούναρη - Κορίνθου. Ακολούθως, πήγε στην Τοπική Μονάδα Υγείας ΙΚΑ Άνω Πόλης, επί της οδού Γερμανού 176, και στη συνέχεια στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ Άνω Πόλης, στην πλατεία Παπανδρέου, καθώς και στο ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου, όπου στεγάζονται η Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας Πάτρας, η Τοπική Μονάδα Υγείας ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου και οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνομίλησε με όλους τους εργαζόμενους κι έγινε δέκτης αρκετών παραπόνων από πολίτες, που βίωναν τη γνωστή ταλαιπωρία που συνεπάγεται πολλές φορές η επαφή τους με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, προβλήματα που υφίστανται, άλλωστε, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από την πλευρά του, ο κ. Σπυρόπουλος χαρακτήρισε απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων του Ιδρύματος, κάποιοι εκ των οποίων, πάντως, είχαν κι ένα καλό λόγο να πουν για τις προσπάθειες που καταβάλλει η σημερινή διοίκηση.

Ο κ. Σπυρόπουλος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «το ΙΚΑ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν και θα λυθούν. Τα προβλήματα αυτά χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες. Αυτά που αφορούν στην απόδοση της σωστής και επαρκούς σύνταξης και αυτά που σχετίζονται με το κομμάτι καταρχήν της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και δευτερευόντως της νοσοκομειακής περίθαλψης των ασφαλισμένων»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις