Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στήνουν νέες παράγκες στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ

Πάτρα: Στήνουν νέες παράγκες στο αμαξοστ...
Ξανάλατος Νίκος

Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται ότι οι μετανάστες προκαλούν ζημιές

Μετά το τελευταίο επεισόδιο με την φωτιά που προκλήθηκε στην υπερυψωμένη ξύλινη κατασκευή στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύση, οι υπάλληλοι του οργανισμού ανησυχούν, καθώς βλέπουν και πάλι καθημερινά δεκάδες μετανάστες να εισβάλουν την νύχτα στις εγκαταστάσεις και να δημιουργούν νέα παραπήγματα, ακόμα και μέσα σε βαγόνια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ανθρώπων του ΟΣΕ, που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους, η αστυνομία κατά τις νυχτερινές επιχειρήσεις απομάκρυνσης των μεταναστών από τα κάγκελα του λιμανιού, τους προωθεί μέσα στους χώρους του αμαξοστασίου στον Άγιο Διονύση.

Σε διαμαρτυρία φύλακα υπαλλήλου βάρδιας, προς αξιωματικό της ΕΛΑΣ που ήταν προϊστάμενος μιας εκ των τελευταίων νυχτερινών επιχειρήσεων, για την τακτική αυτή, η απάντηση που πήρε ήταν «εμείς ξέρουμε τι κάνουμε - δεν θα μας πεις εσύ»!!!

Ο οργανισμός έχει γίνει γνώστης της κατάστασης, αλλά τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει κάνει προκειμένου ο χώρος να καθαριστεί και να ασφαλιστεί, ώστε να προστατευθούν ακόμα και οι συρμοί, που οι παλαιότεροι χρησιμεύουν για κοιτώνες και χώροι ικανοποίησης σωματικών αναγκών, από τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις