Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Σάββατο 11 Μαΐου η συγκέντρωση της παράταξης «Ώρα Πατρών»

Το Σάββατο 11 Μαΐου η συγκέντρωση της πα...

Κάνει λόγο για άθλια εικόνα στις Νότιες συνοικίες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ώρα Πατρών» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ρώρο αναφέρει τα εξής:

«Για την άθλια εικόνα στις Νότιες συνοικίες

«Κρύφτηκε» για ακόμη μία φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Πατρέων και δεν εμφανίστηκε στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του Προαστιακού. Οι λόγοι προφανείς… Τους διαπίστωσαν όλοι όσοι επιβιβάστηκαν στο τρένο. Η εικόνα εγκατάλειψης στις Νότιες συνοικίες της Πάτρας οι οποίες γίνονταν αντιληπτές ακόμη και μέσα από το συρμό του Προαστιακού προκαλούν μόνο ντροπή και αποτελούν περίτρανη απόδειξη της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής για τις λαϊκές συνοικίες της πόλης. «Ο κατ’ άλλα Δήμαρχος- υπηρέτης των λαϊκών αναγκών ντράπηκε να εμφανιστεί στις Νότιες συνοικίες της πόλης, εξαιτίας της άθλιας εικόνας που επικρατεί σ’ αυτές. Εγκατάλειψη, σκουπίδια, κοινόχρηστοι χώροι «πνιγμένοι» στα χόρτα, ρημαγμένα ακίνητα μεταξύ των οποίων και δημοτικά. Μία άθλια κατάσταση που δεν τιμά την πόλη και τους κατοίκους της και φέρνει τη δημοτική Αρχή αντιμέτωπη με την αναλγησία ετών. Καλά έκανε ο Δήμαρχος και δεν εμφανίστηκε, γιατί σίγουρα δεν θα γλίτωνε από την κατακραυγή των κατοίκων των νότιων συνοικιών που βιώνουν την εγκατάλειψη και την πρωτοφανή αδιαφορία», δήλωσε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

 

Το Σάββατο 11 Μαΐου η μεγάλη συγκέντρωση της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Ρώρος το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνάντηση ο κ. Ρώρος έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές του προεκλογικού αγώνα και για οργανωτικά θέματα, παρουσιάζοντας παράλληλα, τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, προκειμένου να ενημερωθεί κάθε πολίτης σε κάθε γωνιά της πόλης. Ακολούθησε διάλογος κυρίως γύρω από τα θέματα που εισπράττουν από τους πολίτες της Πάτρας οι υποψήφιοι του συνδυασμού κατά τις καθημερινές επαφές που έχουν, με κυρίαρχα, την ανεργία και την αδυναμία των νέων να βρουν επαγγελματικό διέξοδο, την άναρχη εικόνα της πόλης, την ανύπαρκτη καθαριότητα, κ.α.

Παράλληλα, έχει γνωστό πως «κλείδωσε» η ημερομηνία για την κεντρική εκδήλωση της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και των υποψηφίων της. Η μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 19.30 στο Θεατράκι της Μαρίνας. Σας περιμένουμε όλους. Έφθασε η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, η ΩΡΑ των πολιτών!

 

Για το Patras Science Festival

H ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ χαιρετίζει το Patras Science Festival, το οποίο διοργανώνεται στην Πάτρα για τρίτη χρονιά από την SCICO και το ΕΑΠ. Πρόκειται για μια γιορτή της επιστήμης με διαδραστικές εκθέσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Περιβόλα και με παράλληλες δράσεις σε επιλεγμένους χώρους της πόλης. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά συμμετέχει και το Αρχαιολογικό Μουσείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος μαζί με αντιπροσωπεία του συνδυασμού θα παραβρεθεί στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ, στο οποίο συντονιστής θα είναι ο υποψήφιος της παράταξης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ενώ την Πέμπτη θα γίνει επίσκεψη στις διαδραστικές εκθέσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

«Πρόκειται για μία σπουδαία διοργάνωση που φέρνει τις επιστήμες κοντά στους πολίτες και αναδεικνύει τη σπουδαιότητά τους στην καθημερινότητά μας. Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αγκαλιάζει και ενθαρρύνει τέτοιες διοργανώσεις που έχουν σκοπό την επιστημονική και πολιτισμική αναβάθμιση και την εξωστρέφεια», τόνισε ο κ. Ρώρος.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις