Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Δοκιμάσαμε το νηστίσιμο «Θυμάρι» και απολαύσαμε χωρίς ενοχές!

Δοκιμάσαμε το νηστίσιμο «Θυμάρι» και απο...

Λαχταριστές νηστίσιμες επιλογές και την Μεγάλη Εβδομάδα

Η γευστική απόλαυση συνεχίζεται και την Μεγάλη Εβδομάδα με το νηστίσιμο μενού από το ψητοπωλείο «Θυμάρι». Το μενού διαθέτει μια ποικιλία από λαχταριστές νηστίσιμες επιλογές, που διακρίνονται για την ποιότητά τους!

Χειροποίητοι ντοματοκεφτέδες και κολοκυθοκεφτέδες, μπιφτέκι λαχανικών, καλαμαράκια, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και μελιτζανοσαλάτα, είναι μερικά από τα προϊόντα που έχουν προστεθεί στο μενού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Φυσικά, ο γύρος και το σουβλάκι από μανιτάρι, που μας έχει ήδη συστήσει το «Θυμάρι», έχουν θέση και στο νηστίσιμο μενού, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε γευστικά πιτόγυρα και σουβλάκια σε αυτήν την εκδοχή και την περίοδο της νηστείας! 

Όλα τα παραπάνω υλικά μπορείτε να τα γευτείτε σε διάφορους συνδυασμούς όπως πίτα, σάντουιτς, “βρώμικο”, σαν πιάτο ή ποικιλία. 

Το «Θυμάρι», ήδη γνωστό για την ποιότητα υψηλού επιπέδου, την όμορφη ατμόσφαιρα και τη σωστή εξυπηρέτηση, θα αποτελέσει αγαπημένη επιλογή και κατά τη διάρκεια της νηστείας! Δείτε αναλυτικά το μενού στις φωτογραφίες που ακολουθούν και απολαύστε εκλεκτά νηστίσιμα στο χώρο του καταστήματος ή με διανομή στο χώρο σας και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα.  

Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών 4,

Τ.: 2610 450050

https://thymari.eu/#/home

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life