Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μπήκαμε στο ξενοδοχείο Moxy Patra Marina και εντυπωσιαστήκαμε από τα πάντα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 Μπήκαμε στο ξενοδοχείο Moxy Patra Marin...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Άνοιξε τις πόρτες του την Δευτέρα μετά και τις τελευταίες πινελιές, το Moxy Patra Marina, το νέο ξενοδοχείο του μεγάλου αμερικανικού ομίλου Marriott. Το Moxy βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου & Κύπρου στην Πάτρα, ακριβώς απέναντι από τη μαρίνα της πόλης.

Το Moxy Patra Marina λειτουργεί στο κτίριο που πριν από πολλά χρόνια βρισκόταν το ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο «Μορέας». Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 116 δωμάτια. Είναι 3 αστέρων ωστόσο οι παροχές, η διακόσμηση και οι ανέσεις του παραπέμπουν σε πολύ υψηλότερα standards.

Εμείς ξεκινήσαμε από το ισόγειο και το lobby, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Από ιδιωτικό χώρο για meeting μέχρι, αίθουσα σύσκεψης, teleconference, αλλά και ψυχαγωγία. Το μπαρ δεσπόζει αμέσως μετά την κύρια είσοδο και σε συνδυασμό με το χώρο υποδοχής, κάνουν ιδιαίτερα φιλική την εμπειρία στον πελάτη που μόλις επισκέφθηκε το MOXY HOTEL.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, υποδέχθηκαν εκπροσώπους των ΜΜΕ της Πάτρας, και τους ξενάγησαν στο εσωτερικό του.

Το thebest.gr ηταν εκεί και κατέγραψε τις εντυπωσιακές εικόνες.

Τα 116 δωμάτια του Moxy είναι σύγχρονα και έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Το στυλ τους είναι νεανικό και οι υπηρεσίες που παρέχουν πληρούν κάθε τεχνολογική ανάγκη.

Την Δευτέρα μάλιστα είδαμε και τις πρώτες αφίξεις πελατών στο Moxy με το προσωπικό πανέτοιμο στις θέσεις του, να υποδέχεται με χαμόγελο τον κόσμο.

Από τον καφέ, το ποτό, το κοκτεηλ και ότι άλλο θελήσετε, το Moxy διαθέτει τα πάντα και σε μεγάλη ποικιλία.

Η διακόσμηση θα ανταμοίψει τον επισκέπτη του ξενοδοχείου, ενώ η θέα στη μαρίνα της Πάτρας κόβει την ανάσα.

Το roof garden παρέχει μοναδικές γωνίες θέασης ενώ η πισίνα, που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στον Μάιο, θα ικανοποιήσει όλους όσοι θέλουν να χαλαρώσουν και να δροσιστούν πολύ κοντά στο κέντρο της Πάτρας.

Αξίζει να αναφέρουμε και το μεγάλο πάρκινγκ του Moxy διαμορφώνεται καθημερινά και είναι εκεί για να λύσει το θέμα της στάθμευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά