Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ 12/4 ΜΕ 13 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ 12/4 ΜΕ 13 ΙΣΤ...

Αφορμή το best seller «Το Δώρο, Ένα τετράδιο θαυμάτων»

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Το Δώρο, Ένα τετράδιο θαυμάτων» που κυκλοφορεί από την Key Books, θα έρθει στην Πάτρα την ερχόμενη Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στις 19.00 το απόγευμα ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Public Πάτρας στην οδό Ερμού & Μαιζώνος, ο κ. Ξενάκης θα μιλήσει με θέμα: «13 ιστορίες που μπορεί και να σου αλλάξουν τη ζωή».

«Το Δώρο» εκτυλίσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας.

Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις.

Και δεν θα ξεχάσεις ούτε στιγμή, ότι η ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Ο Στέφανος Ξενάκης, εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ, ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας τάξη του Δημοτικού. Είναι όπως ο ίδιος λέει περήφανος πατέρας 2 κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.

«Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη είναι το bestseller βιβλίο της χρονιάς. Ένα βιβλίο-πρόκληση. Μια πρόσκληση να βυθιστούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να αναμετρηθούμε με τις αποφάσεις μας, με τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, με τον τρόπο τον οποίο ζούμε. Δεν ορίζει συγκεκριμένα μονοπάτια στη ζωή μας παρά μόνο βάζει προκλήσεις. Μια σειρά από απλές καθημερινές ιστορίες, από θαύματα που συμβαίνουν σε όλους μας και συχνά τα προσπερνάμε.«Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς». Τόσο απλά.

Το βιβλίο του κ. Ξενάκη έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία στο Public του Συντάγματος στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture