Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Λυριτζή- Ποιο είδος καρκίνου σκότωσε το δημοσιογράφο

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Λυριτζή- Ποιο...

Έφυγε από τη ζωή μετά από μικρή άνιση μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο αγαπητός και γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής πέθανε σε ηλικία 62 ετών, χτυπημένος από καρκίνο, καθώς αντιμετώπισε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τους τελευταίους πέντε μήνες, με αποκορύφωμα τον τελευταίο έναν μήνα περίπου, οπότε και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Η πολιτική κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 15.00 από το 1ο Νεκροταφείο και θα είναι πολιτική.

Θλίψη για τον χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή

Ο καρκίνος από τον οποίο πέθανε ο Βασίλης Λυριτζής ήταν ο καρκίνος στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε και ο επίσης φίλος και συνάδελφός του Γώργος Καμπουράκης στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Βασίλης Λυριτζής ένιωσε ένα πρωί στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έντονο πονοκέφαλο και δυσκολία στην ομιλία.

Όπως ήταν φυσικό όλοι πίστεψαν ότι πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Βέβαια, από τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο. Ο Βασίλης Λυριτζής το έμαθε, αλλά αφότου του πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα, επέλεξε να επιστρέψει στην δουλειά του.

Όμως, η κατάστασή του από εκείνη την στιγμή και μετά επιδεινώθηκε ραγδαία. Μέσα σε μία εβδομάδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του. Οι επακόλουθες εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν ότι υπήρχαν ακόμα τρία ογκίδια στον εγκέφαλό του, τα οποία οι γιατροί προσπαθούσαν να ανιχνεύσουν αν είναι επιθετικά, ή όχι.

Στο νοσοκομείο του Άγιου Σάββα έμεινε για περίπου έναν μήνα, προτού χθες τα ξημερώματα, χάσει οριστικά την άνιση αυτή μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις