Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ομογενείς αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στη Μελβούρνη – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ομογενείς αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στη ...

Στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Δέκτης αποδοκιμασιών από ομάδα ομογενών της Αυστραλίας έγινε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Μελβούρνη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Μόλις ξεκίνησε την ομιλία του, συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφερθεί ότι κάποιος, από τους «θερμόαιμους» συμπαροίκους εκτός από την σκληρή γλώσσα πέταξε και δύο μπουκάλια προς την κατεύθυνση του κ. Βαρεμένου χωρίς εντούτοις αυτά να απειλήσουν τον Β’ αντιπρόεδρο της ελληνικής Βουλής.

κ. Βαρεμένος ήρθε στην Μελβούρνη για να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις μετά από πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου η οποία όμως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν κατάφερε να τον θωρακίσει από την οργή κάποιων συμπαροίκων, οι οποίοι απερίσκεπτα εξέθεσαν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και το καλό όνομα της ελληνικής παροικίας στα μάτια της τοπικής ηγεσίας της Βικτώριας.

Οι χθεσινές αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια της παρέλασης έρχονται μία μέρα μετά την άρνηση εισόδου τόσο στον κ. Βαρεμένο όσο και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο, στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Με πληροφορίες από το neoskosmos.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις