Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιορτάζει ο ναός της Ευαγγελίστριας -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πάτρα: Γιορτάζει ο ναός της Ευαγγελίστρι...

Την Κυριακή το απόγευμα στον εσπερινό ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ.κ. Ιερόθεος

Διήμερος λαμπρός εορτασμός θα λάβει χώρα στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών. Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 το πρωί θα τελεστεί αρχιερατική Θεία λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά και στις 18.30 το απόγευμα ο μέγας πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός όπου θα χοροστατήσει και θα μιλήσει για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος. Θ’ ακολουθήσει στις 22.00 το βράδυ ιερά αγρυπνία όπου θα μιλήσει ο αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Μυτιλήνης.

Ανήμερα της εορτής, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 που είναι και η εθνική επέτειος της κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης 1821, θα τελεστεί το πρωί πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και θα τελέσει και την Θεία Δοξολογία στις 11 το πρωί για την Εθνική επέτειο.

Στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεστεί μεθεόρτιος εσπερινός και μνημόσυνο των Ηρώων του ιερού αγώνα και των κτητόρων του ναού της Ευαγγελίστριας. Θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις