Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: "Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ"... Το τηλεφώνημα πριν τους πυροβολισμούς και το τραγικό φινάλε ηλικιωμένου ζευγαριού

Δυτ. Ελλάδα: "Θα τη σκοτώσω και θα ...

Τραγωδία το πρωί στην Ηλεία

Τραγωδία άνευ προηγούμενου τα ξημερώματα στο Λατίφι Ηλείας. 82χρονος σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι των ηλικιωμένων πίσω από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν εδώ και χρόνια στην περιοχή και πλέον είχε περάσει στα χέρια του γιου τους.

Λίγο πριν τις έξι σήμερα το πρωί ο 82χρονος πήρε τηλέφωνο το γιο του και τον ενημέρωσε για το τι επρόκειτο να κάνει.  Εκλεισε το τηλέφωνο και πήρε στην αστυνομία όπου ενημέρωσε τους αστυνομικούς για τις προθεσεις του.

 

Στα επόμενα λεπτά ακολούθησαν δυο πυροβολισμοί…

Πέρασε λίγη ώρα ώσπου να εμφανιστεί ο γιος και η αστυνομία στο σπίτι αφού κατευθύνθηκαν άπαντες αρχικά στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια στην Αμαλιάδα, πιστεύοντας ότι το τηλεφώνημα έγινε από εκεί…

Σύμφωνα με το ilialive το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν τον 82χρονο στην τραγική απόφαση….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις