Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολύ μεγάλες ριπές ανέμου σε Ρωμανό και Πανεπιστήμιο Πατρών - Η εξέλιξη της Ωκεανίδας

Πολύ μεγάλες ριπές ανέμου σε  Ρωμανό και...

Αρνητικές θερμοκρασίες (υπό το μηδέν) σε όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα

Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που φθάνουν τα 9 και στο Αιγαίο τοπικά τα 10 μποφόρ. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό. Μόνο με φέρυ μποτ εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.

Κλειστές είναι οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Βόλος Σποράδες, Κυλλήνη- Ζάκυνθος, Κυλλήνη Κεφαλλονιά, Πρίνος-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου. Κανονικά εκτελούνται επίσης και τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών επισημαίνει ότι τα εντονότερα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ωκεανίδας» για ακόμη μία φορά θα εντοπίζονται στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης, όπου θα πέσουν μεγάλες ποσότητες βροχής.

Αρνητικές θερμοκρασίες (υπό το μηδέν) σε όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα κατέγραψε το δίκτυο του ΕΑΑ/meteo το πρωί της Κυριακής, ενώ οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Ταυτόχρονα παραμένουν πολύ θυελλώδεις οι άνεμοι στο Αιγαίο, καθώς και κατά μήκος του Κορινθιακού κόλπου.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις