Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Παρουσιάστηκε το Galaxy Fold - Το πρώτο κινητό που ξεδιπλώνει και γίνεται tablet - Τι φέρνουν τα S10 ΚΑΙ S10+ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιάστηκε το Galaxy Fold - Το πρώτο ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Η νοτιοκορεατική Samsung Electronics παρουσίασε σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο αυτό που κάποιοι φαντάζονταν αλλά δεν μπορούσαν να πιστέψουν. Το πολυαναμενόμενο Galaxy Fold είναι γεγονός. Πρόκειται για μια αναδιπλούμενη συσκευή, που δημιουργεί μια νέα κατηγορία στα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία που κυκλοφορεί ένα τέτοιο προϊόν.

Η συσκευή λειτουργεί είτε ως compact smartphone με οθόνη 4,6 ιντσών, είτε -όταν ξεδιπλώνει- ως «τάμπλετ» με οθόνη Infinity Flex 7,3 ιντσών.

Το Fold θα είναι διαθέσιμο για δίκτυα LTE και 5G το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε επιλεγμένες χώρες με αρχική τιμή 1.980 δολαρίων. Η τιμή βέβαια είναι τσουχτερή και το fold απευθύνεται -μάλλον- σε λίγους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Samsung Galaxy S10+ επαναπροσδιορίζει το στιλ της σειράς Galaxy S, δημιουργώντας νέα πρότυπα. Η εκτεταμένη οθόνη Infinity-O δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία ενιαίου σχεδιασμού από άκρη σε άκρη χωρίς notch, χωρίς πλαίσια, με λιγότερους περισπασμούς. Επιπλέον, τα λαμπερά χρώματα έρχονται από το μέλλον και προσδίδουν μια φρέσκια αίσθηση.

Ξεχωρίσαμε τις κάμερες

Δεν είναι πάντα εύκολο να βγάλεις φωτογραφίες τόσο όμορφες όσο όταν τις βλέπεις με τα μάτια σου, και μερικές φορές τα αποτελέσματα σε απογοητεύουν μιας και δεν μοιάζουν με την πραγματικότητα. Τώρα, με το Galaxy S10+ μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες όπως ακριβώς τις φανταζόσουν. Οι πολλαπλοί φακοί του, συμπεριλαμβανομένου και ενός ευρυγώνιου φακού που θα βρεις σε DSLR φωτογραφικές μηχανές, και το έξυπνο σύστημά τους σε κάνουν να νιώθεις επαγγελματίας. Βγάλε φωτογραφίες σαν ειδικός χωρίς την ανάγκη επαγγελματικού εξοπλισμού ή εκπαίδευσης. Κάνε το "τώρα" να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο.

Νυχτερινή Λήψη

Δεν είναι πάντα εύκολο να βγάλεις καθαρές φωτογραφίες τη νύχτα. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση μπορεί να μετατρέψει τις θολώσει τις λήψεις μας. Το Galaxy S10+. δημιουργεί αυτόματα μια σύνθεση 7 έως 17 λήψεων και αναγνωρίζει την κίνησή μας, επιλέγοντας τις πιο καθαρές σκηνές. Μένει να δούμε φυσικά, αν εκτός του A.I. (artificial intelligence) το οποίο στηρίζεται στο software, έχουμε και βελτιωμένο hardware στις κάμερες.

Η Samsung εφηύρε ένα νέο στρώμα πολυμερούς υλικού και δημιούργησε μια οθόνη πιο λεπτή. Το νέο υλικό καθιστά το Galaxy Fold εύκαμπτο και ανθεκτικό. Το Galaxy Fold ανοίγει σαν ένα βιβλίο και κατά το κλείσιμο γίνεται επίπεδο και συμπαγές με ένα κλικ. Ο χρήστης μπορεί να «τρέξει» μέχρι τρεις ενεργές εφαρμογές παράλληλα.

Για πρώτη φορά σε σειρά S, το Galaxy S10 διαθέτει υπερ - ευρυγώνιους φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών, που προσομοιάζει το ανθρώπινο μάτι. Ακόμη, το νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Galaxy S10 αυτομάτως βελτιστοποιεί την μπαταρία, τη CPU, τη RAM, ακόμα και την θερμοκρασία της συσκευής, βάσει του πώς χρησιμοποιεί ο χρήστης το smartphone του.

Τα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e θα διατίθενται στα καταστήματα στην Ελλάδα και online από τις 8 Μαρτίου, ενώ οι προπαραγγελίες τους μόλις ξεκίνησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις