Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Έκλεισε το κατάστημα delicatessen "Μόσχα"

Πάτρα: Έκλεισε το κατάστημα delicatessen...

Είχε ανοίξει τον Δεκέμβριο του 2017 και είχε εντυπωσιάσει με την ποιότητα και τις τιμές του

Προβληματισμό και ερωτηματικά έχει προκαλέσει σε περαστικούς και πελάτες του μαγαζιού με Ρώσικα προϊόντα delicatessen «Μόσχα» που είχε ανοίξει επί της οδού Μαιζώνος πλησίον της Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα το γεγονός ότι εδώ και λίγες μέρες, το κατάστημα άδειασε και κατέβασε ρολά. Στην σελίδα του μαγαζιού στο facebook υπάρχουν αναρτήσεις που έγιναν και λίγο πριν τις γιορτές των περασμένων Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπως για την διάθεση στο μαγαζί χειροποίητων και πεντανόστιμων Ρώσικων πιροσκί.

Το ιδιαίτερο αυτό μαγαζί, πρωτόγνωρο πραγματικά για την Πάτρα είχε ανοίξει αρχές Δεκεμβρίου του 2017 και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού ενώ ένα από τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει ήταν η ποιότητα και οι πολύ προσιτές τιμές αλλά και το ότι προσέφερε δωρεάν γευσιγνωσία και γκουρμέ γεύσεις.

Να προσθέσουμε πως ήταν το πρώτο κατάστημα με Ρώσικα προϊόντα, τρόφιμα, delicatessen και πολλά ακόμα είδη, στην πόλη της Πάτρας όπου κατοικεί μία μικρή κοινότητα Ρώσων. Ωστόσο τα προιόντα του μαγαζιού είχαν εκτιμηθεί από πολλούς Πατρινούς καταναλωτές.

Ακόμα στο «Μόσχα» μπορούσε κάποιος να βρει και να αγοράσει ποικιλία τροφίμων, μεταξύ των οποίων διάφορα αλλαντικά και σαλάμια, καπνιστό σολομό, παστά ψάρια και φυσικά τη νούμερο ένα λιχουδιά, το χαβιάρι καθώς και Ρώσικα γαλακτοκομικά προϊόντα και γλυκά.

Όπως πληροφορηθάηκαμε το κατάστημα κατέβασε ρολά τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά