Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ρεσιτάλ βιολοντσέλου της Κατερίνας Σεμιτέκολο

Πάτρα: Ρεσιτάλ βιολοντσέλου της Κατερίνα...

Το Σάββατο 16/2 στο Podium Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 21ου Podium Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Πρόκειται για ένα θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά, τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν. Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο «εύγε».

Αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 20.30 το βράδυ η Κατερίνα Σεμιτέκολο, (από την Ζάκυνθο) σπουδάστρια βιολοντσέλου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, στην τάξη του καθηγητή Vaghinak Galoyan και μαθήτρια Γ΄ τάξης Γυμνασίου, θα δώσει ένα ρεσιτάλ αξιώσεων με δεξιοτεχνικά έργα του ρεπερτορίου του βιολοντσέλου. Θα ερμηνεύσει J.S. Bach (τη 2η Σουΐτα για τσέλο), J. Haydn, S. Rachmaninoff, A. Vivaldi, O Respighi.

Στις ερμηνείες της θα τη συνοδεύσουν ο σολίστ πιάνου Διονύσης Σεμιτέκολος και ο καθηγητής της Vaghinak Galoyan.

Το ρεσιτάλ θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”, στη Ρήγα Φεραίου 7 και Γκότση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture