Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Ζώδια

11/02/2019 10:02

Μοιραστείτε το άρθρο:


Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου Ζώδια
 

Ο Ερμής, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 4ο οίκο σε πτώση. Στο γάμο και τις συνεργασίες σας τόσο οι σκέψεις, όσο και οι επικοινωνίες σας φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένες. Δύσκολες οι συνεννοήσεις.

ΚΡΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή αλλαγές! Δεν προσφέρεται επίσης για επιχειρηματικές κινήσεις που αποβλέπουν σε βραχυπρόθεσμη κερδοφορία. Εξέτασε προσεκτικά τις αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις. Πρέπει να είναι απολύτως απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Ίσως το πιο σωστό βήμα αυτήν τη χρονική στιγμή είναι να δείξεις υπομονή και να παρατηρήσεις προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σου, ώστε να καταλήξεις σε ασφαλείς εκτιμήσεις. Το απόγευμα ενδείκνυται για χαλάρωση. Φρόντισε τον οργανισμό σου, ξεκουράσου και προσπάθησε να διώξεις το στρες.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά. Σήμερα μπορεί να χαθείς μέσα στο πλήθος, να χάσεις την ανεξάρτητη φωνή ή τη βούλησή σου. Μπορεί πιθανώς να υπάρξουν περιστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις συλλογικές αποφάσεις ή μια πληθωρική προσωπικότητα να σε καθηλώσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο η μέρα δεν προσφέρεται για ανεξάρτητες κινήσεις, παρά μόνο για δράσεις μέσα σε μια ομάδα. Τα θετικά ωστόσο της ημέρας θα επικεντρωθούν στις σχέσεις σου. Σήμερα μπορείς να απολαύσεις τη γαλήνη της οικογενειακής εστίας ή μια φιλική συνάντηση που θα σε γαληνέψει.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια σήμερα. Μπορεί να βιώσεις κάποιες δυσκολίες στο χώρο εργασίας σου. Αυτές θα μπορούσαν να προέρχονται από μια συνωμοσία που εξυφαίνεται εναντίον σου μεταξύ των συναδέλφων σου ή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους προϊσταμένους απέναντί σου. Και η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποτελεί κατά τη διάρκεια της μέρας πηγή άγχους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσουν διαμάχες με κάποιον δικό σου πρόσωπο. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να έχεις μια αισιόδοξη στάση, γιατί το βράδυ η κατάσταση είναι πιθανό να αλλάξει προς το καλύτερο.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο σήμερα θα έχεις αυξημένη ενέργεια και αισιόδοξη στάση. Τα γεγονότα που συμβαίνουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Ωστόσο, προσπάθησε να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Το απόγευμα μπορεί να σε βασανίσουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ακίνητα ή την προσωπική σου ιδιοκτησία. Είναι πιθανό να απαιτείται η συμβουλή δικηγόρου για να είσαι σίγουρη για τους σωστούς χειρισμούς.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

ΛΕΩΝ
Η θέση του Άρη σε ευνοεί. Η μέρα μπορεί να σου προσφέρει μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα συναισθήματά σου υπό έλεγχο, καθώς και μια ταπεινή στάση, ώστε να μην έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους στον εργασιακό σου χώρο. Πέραν των επαγγελματικών, μια πολύ περίπλοκη προσωπική κατάσταση μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τις σχέσεις σου. Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι single, ίσως να αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα, ως προς το ποιο άτομο να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο ενδιαφερόμενους!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα υπόσχεται ηρεμία και επιτυχία με τη Σελήνη στον Ταύρο. Θα διαπιστώσεις ότι όλες οι δουλειές σου θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σου και θα έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις και να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου. Το σημαντικό ωστόσο σημείο που θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή είναι η διατροφή σου. Απόφυγε τα πρόχειρα γεύματα, εξωτικές κουζίνες ή χώρους εστίασης αμφίβολης ποιότητας. Το βράδυ μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί με τον καλύτερο τρόπο. Έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις επικεντρωμένη στα καθήκοντά σου. Εντούτοις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να λάβεις μέρος σε συζητήσεις κουτσομπολίστικου περιεχομένου, που θα σε αποσυντονίσουν τελείως. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείς σοβαρά πώς να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου και να απαλλαγείς από περιττά έξοδα. Τα ψώνια θα πρέπει να περιοριστούν μόνο στα απαραίτητα -για τη δουλειά και τη διαβίωση σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να μπεις στον πειρασμό να έρθεις σε αντιπαράθεση, εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο!  Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να αμφιβάλει για τις ικανότητες ή τα προσόντα σου. Ίσως να έχεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σε ζηλεύει και να μπεις στον πειρασμό να το βάλεις στη θέση του. Η μέρα μπορεί να έχει θετική έκβαση, αν εστιάσεις στις τρέχουσες υποθέσεις. Χαμογέλασε στον ζηλόφθονο και δοκίμασε εναλλακτικές διαδρομές για τους στόχους σου, κάτι που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Προς το τέλος της ημέρας το τρίγωνο της Σελήνης συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου και μπορεί να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η έκπληξη μπορεί να περιλαμβάνει ένα πολύτιμο δώρο από έναν συγγενή ή ένα απροσδόκητο επίδομα από τη δουλειά σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης σε ευνοεί. Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Σε πιθανές συζητήσεις οι αντιδράσεις θα είναι θετικές απέναντί σου. Στα οικονομικά, ωστόσο, χρειάζεται μια προσεκτική προσέγγιση. Απόφυγε τους ανθρώπους που σου υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό, καθώς κινδυνεύεις από απατεώνες. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στον Ταύρο η μέρα είναι κατάλληλη να κάνεις κάποιους απολογισμούς δράσης. Είναι απαραίτητο να ορίσεις μελλοντικά ορόσημα στη ζωή σου. Μην απορρίψεις αβασάνιστα ριζικές αλλαγές που ίσως χρειαστεί να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν δεν σε ικανοποιεί η τρέχουσα δουλειά σου, μην φοβάσαι να αδράξεις μια ευκαιρία για επαγγελματική ανεξαρτησία ή να αναζητήσεις μια άλλη δουλειά. Το απόγευμα να είσαι προσεκτική, υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα μπορεί να λάβεις σημαντικά νέα. Η θέση του Δία σε ευνοεί. Και τα νέα αυτά θα αφορούν πιθανότατα τις οικογενειακές συναλλαγές ή την οικονομική σου κατάσταση γενικά. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της μέρας είναι ότι σήμερα μπορεί να θέσεις τα θεμέλια μιας φιλίας με πρώην εχθρούς. Σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δεν προβλέπονται σημαντικές για το ζώδιό σου αλλαγές. Η βραδιά υπόσχεται έντονη ρομαντική διάθεση και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 15, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα μπορεί να χαρακτηρίζεται από μονοτονία που θα οφείλεται κυρίως στην απάθειά σου και την έλλειψη κινήτρων να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Η θέση του Ερμή είναι σε πτώση στο ωροσκόπιό σου. Ωστόσο, αν έχεις προγραμματίσει κάτι πραγματικά σημαντικό για σήμερα, καλό θα ήταν να ξεφύγεις από την παθητική σου στάση με κάθε δυνατό τρόπο για να μην δυναμιτίσεις μια προσπάθεια που πιθανόν να χρειάστηκε χρόνο και κόπο για να φτάσει στο σημείο αυτό. Οποιοδήποτε είδος ομαδικής εργασίας είναι ευπρόσδεκτη ευλογία για σένα σήμερα! Θα μπορέσεις να βγεις ευκολότερα από την απάθειά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ιδέες που θα δώσουν πνοή στη δημιουργικότητα ή την επιχειρηματικότητά σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6.

πηγή: tlife.gr

Πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη

 

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 11/02/2019 10:02

Τυπώθηκε: 22/04/2019 19:31

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/517850

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Έφυγε νωρίς η Γεωργία Κασκαμπά – Αφήνει πίσω άνδρα και δυο παιδιά Πάτρα: Έφυγε νωρίς η Γεωργία Κασκαμπά – Αφήνει πίσω άνδρα και δυο παιδιά
Τα λουλούδια στον Αλ. Τσίπρα και άλλα στιγμιότυπα από την ομιλία στην Πάτρα- Τι είπε για Αχαΐα και Δυτ. Ελλάδα - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ Τα λουλούδια στον Αλ. Τσίπρα και άλλα στιγμιότυπα από την ομιλία στην Πάτρα- Τι είπε για Αχαΐα και Δυτ. Ελλάδα - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ
Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και η τάση για το Πάσχα Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και η τάση για το Πάσχα
Κύπρος: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο! Ομολογία σοκ Κύπρος: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο! Ομολογία σοκ
Πάτρα: Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο - ΦΩΤΟ Πάτρα: Η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο - ΦΩΤΟ
Ξυλόκαστρο: Τι οδήγησε στην τραγωδία με τους τρεις νεκρούς στο φαράγγι του Αγίου Λουκά – Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα στις έρευνες Ξυλόκαστρο: Τι οδήγησε στην τραγωδία με τους τρεις νεκρούς στο φαράγγι του Αγίου Λουκά – Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα στις έρευνες
Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός έμπορος Βασίλης Σωτηρόπουλος Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός έμπορος Βασίλης Σωτηρόπουλος
Αύριο η κηδεία της 33χρονης Γεωργίας Κασκαμπά από την Αγυιά Αύριο η κηδεία της 33χρονης Γεωργίας Κασκαμπά από την Αγυιά
Τα τρία παιδιά του ιδιοκτήτη του ASOS και πιο πλούσιου ανθρώπου της Δανίας, νεκρά στη Σρι Λάνκα Τα τρία παιδιά του ιδιοκτήτη του ASOS και πιο πλούσιου ανθρώπου της Δανίας, νεκρά στη Σρι Λάνκα
Ποιος έβγαλε τη μοναδική selfie με τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη χθεσινή ομιλία του στην Πάτρα - ΦΩΤΟ Ποιος έβγαλε τη μοναδική selfie με τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη χθεσινή ομιλία του στην Πάτρα - ΦΩΤΟ