Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπ...

Την προηγούμενη εβδομάδα

ΤηνΤετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέσα σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, ο καθιερωμένος εορτασμός του Ιδρύματος για τους «Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων».

Την εκδήλωση προσφώνησαν η Πρύτανις, Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και ο Αν. Πρυτάνεως Καθηγητής Δημοσθένης Πολύζος.

Κατά τη διάρκειά της απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους Καθηγητές του Ιδρύματος: Μπάρλο Κλεομένη, για την ουσιαστική διασύνδεση της έρευνας με την παραγωγική διαδικασία και Πανδή Σπυρίδωνα για την αναγνώριση του ερευνητικού του έργου διεθνώς (mostcited).

Επίσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα σε μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2017-18, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του Ιδρύματός μας.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την απονομή των «Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας», που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα, στους αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, εκπρόσωποι των Αρχών και της εκκλησίας, της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης, αλλά και πολλοί συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις