Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 31 Ιανουαρίου στην Ελλάδα το φιλμ "Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον"

Έρχεται 31 Ιανουαρίου στην Ελλάδα το φιλ...

Με Γουίλ Φέρελ και Τζον Σ. Ράιλι

O διάσημος ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς που το νεότερο κοινό τον γνώρισε μέσα από τις ταινίες του Γκάι Ρίτσι με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Τζουντ Λο, είναι ο κεντρικός ήρωας και στην ολοκαίνουρια ταινία «Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον - Holmes & Watson» του Εϊταν Κόεν που ήδη παίζεται στις Αμερικάνικες αίθουσες και σε 1 μήνα προβολής έχει φτάσει σε περίπου τα 31 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ο Γουίλ Φέρελ που είναι και παραγωγός στο φιλμ, κάνει το ρόλο του Σέρλοκ Χολμς ενώ του Δρ. Γουάτσον, ο Τζον Σ. Ράιλι όπως δεν τους σκέφτηκε ποτέ ο Αρθουρ Κόναν Ντόιλ. Ο Τζον Σ. Ράιλι παίζει και στην ταινία «Χοντρός και Λιγνός» που προβάλλεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 24/1/2019.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Λονδίνο υπάρχει και μουσείο αφιερωμένο στον Sherlock Holmes. Ο Σέρλοκ Χολμς και ο Dr. Watson αποτελούν ήρωες που δημιούργησε η πένα του αείμνηστου Sir Arthur Conan Doyle και πρωτοστατούν σε πολλές ιστορίες και νουβέλες που έχουν εκδοθεί και κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία.

Σύμφωνα με το στόρι της νέας ταινίας, όταν ένα πτώμα αποκαλύπτεται μέσα στην τούρτα γενεθλίων του Χόλμς, όλα δείχνουν ότι πίσω από τη νοσηρή έκπληξη κρύβεται το εγκληματικό μυαλό του Τζέιμς Μοριάρτι. Όμως, ο διάσημος ντετέκτιβ διατηρεί τις αμφιβολίες του. Όσο η έρευνα ανατρέπει όλα τα δεδομένα, ο Σέρλοκ Χολμς και ο Δρ. Γουάτσον αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη απειλή της συνεργασίας τους. To ντουέτο πρέπει να παραμείνει δεμένο για να βρει τον δολοφόνο, να σώσει τη Βασίλισσα και να αποκαταστήσει τη φήμη του. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους εξαιτίας αυτής της μυστηριώδους υπόθεσης.

Η ταινία έρχεται από 31 Ιανουαρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood και θα την δούμε και στην Πάτρα.

Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σ. Ράιλι, Λόρεν Λάπκους, Κέλι Μακντόναλντ, Ρέιφ Φάινς, Ρεμπέκα Χολ, Χιου Λόρι.

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture