Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Δεκαεξάχρονος διακινούσε ναρκωτικά

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Δεκαεξάχρονος διακινούσε ναρκωτικά

Άναυδοι οι αστυνομικοί

Δύο ακόμη υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών εξιχνίασε το Τμήμα Δίωξης Ιωαννίνων. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πρωταγωνιστές στις υποθέσεις αυτές ήταν ανήλικοι!

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ανάμεσα στους διακινητές περιλαμβάνεται και ένα παιδί, μόλις δεκαέξι ετών!

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος στην περιοχή.

Αναλυτικά, αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες το μεσημέρι δύο ημεδαπούς γιατί κατόπιν νομότυπης έρευνας στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δώδεκα γραμμαρίων.

Από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συνέλεξαν το απόγευμα, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους γραμμαρίων.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι την κάνναβη προμηθεύτηκαν από δύο αλλοδαπούς, υπήκοους Αλβανίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Σε νομότυπη έρευνας στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (19) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό χιλίων (1.000) ΕΥΡΩ περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις