Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεδρίαση του συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ & μετά κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πάτρα: Συνεδρίαση του συμβουλίου του ΔΗΠ...

Σήμερα το μεσημέρι

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18/1/2019 το μεσημέρι όπου θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς ενώ θα τεθεί και ο προυπολογισμός για το νέο έτος. Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης του συμβουλίου θα λάβει χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 16.00 το απόγευμα, στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρρυ στην Όθωνος Αμαλίας 6.

Παρόντες θα είναι τόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ.  Ανδρέας Τερζής  όσο και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου Σταύρος Σ. Τσακίρης.

Ένα από τα θέματα που τελούν σε εκκρεμότητα αφορά και στον υπεύθυνο του opera art studio του ΔΗΠΕΘΕ μετά τη μην ανανέωση της σύμβασης του Μίχαελ Ζάιμπελ.  Η θέση θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον να αναπληρωθεί καθώς έχει αναγγελθεί  και η παράσταση όπερας «Χορός Μεταμφιεσμένων» για τα τέλη Μαρτίου που σηματοδοτεί κι ένα έργο που ήταν το 1ο που είχε παιχθεί όταν είχε πρωτολειτουργήσει το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, το κομψοτέχνημα αυτό του Τσίλλερ.

*Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας αναμένεται να είναι και οι ηθοποιοί που συνεργάζονται με το ΔΗΠΕΘΕ, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture