Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ρέζος: Όταν η φύση γίνεται έμπνευση, η καινοτομία ανθίζει!

Ρέζος: Όταν η φύση γίνεται έμπνευση, η κ...

Η εταιρία REZOS BRANDS AE δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τροφίμων από το 1983

Η εταιρία REZOS BRANDS AE δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τροφίμων από το 1983, ενώ εξειδι­κεύεται στη δημιουργία και εμπορία προϊόντων υγι­εινής διατροφής και υπερτροφών για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά. Η εταιρία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα κάθετο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει: την έρευνα, την καλλιέργεια, τη φυσική επεξεργασία, τη συσκευασία, την εμπορία και την προώθηση προϊόντων με βάση τις υπερτροφές.

Επενδύοντας στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμι­κό και την καινοτομία, η Rezos Brands προχώρησε στη δημιουργία εσωτερικού Τμήματος Ευρωπαϊκής Έρευνας & Ανάπτυξης (European R&D Department), εξελίσσοντας τον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής νέων προϊόντων και υπηρεσιών για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά, με καινοτόμες εφαρμογές στον κλάδο των υπερτροφών και των λει­τουργικών τροφίμων. Μέσω του ευρωπαϊκού τμήμα­τος, η εταιρεία αναπτύσσει και υλοποιεί προγράμμα­τα και πρωτοβουλίες που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει, και η REZOS BRANDS AE συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ευρωπα­ϊκές επιχειρήσεις κατακτώντας το 2018 τον τίτλο του “National Winner” σε εθνικό επίπεδο στα European Business Awards By RSM, στην κατηγορία «The Customer & Market Engagement Award».

1ο Πανευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτομίας

Η πιο σημαντική όμως διάκριση έως τώρα για τη Rezos Brands, είναι η κατάκτηση του 1ου Πανευρωπαϊκού βραβείου Καινοτομίας στον τομέα του Λειτουργικού Τροφίμου, για το project της Hippocrates Farm. Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος ΚΑΤΑ­ΝΑ που χρηματοδοτείται από τnν Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργικών τροφίμων από Ελληνικό Ιπποφαές εξαιρετικής ποιό­τητας. Tο Hippocrates Farm βαθμολογήθηκε σαν το πιο καινοτόμο project αγροδιατροφής μέσα από 640 projects από όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο και αποτέλε­σε μια σημαντική αναγνώριση όχι μόνο για την εται­ρία αλλά και για την Ελληνική καινοτομία γενικότερα.

Hippocrates Farm Ιπποφαές Δήμου Μετεώρων

Το ελληνικό ιπποφαές της Rezos Brands, καλλιερ­γείται στο πρότυπο πολυλειτουργικό αγρόκτημα Hippocrates Farm στο Δήμο Μετεώρων και στοχεύει στην ανάδειξη του ιπποφαούς σε μια κορυφαία ελλη­νική υπερ-τροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η φάρμα Hippocrates Farm αποτελεί μία καινοτομία νέων καλλιεργειών, μέσα σε ένα περιβάλλον ενεργεια­κά αυτόνομο σε απόλυτη αρμονία με το αριστούργη­μα της φύσης των Μετεώρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life