Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Αχαΐας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σε πανηγυρικό κλίμα συνεδρίασε η ...

Τελευταία συνεδρίαση για το 2018

Η τελευταία συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας για το 2018, έγινε στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης στην Πάτρα. Σύμφωνα, με σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του κομματικού οργάνου έκανε απολογισμό δράσης και ανακοίνωσε το σχέδιο δράσης για το 2019 που είναι χρονιά εκλογών.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας έχει ως εξής:

«Σε κλίμα ενότητας και με πρωτοφανή συμμετοχή από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και απλούς πολίτες που κατέκλυσαν τα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. για το 2018.

Στην λαμπερή εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές και πολιτευτές της φιλελεύθερης παράταξης, καθώς και ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανδρέας Μαζαράκης εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, προχώρησε καταχειροκροτούμενος σε απολογισμό των δράσεων της χρονιάς που φεύγει και σε Προγραμματισμό των απαιτούμενων ενεργειών για την κομβική εκλογική χρονιά που έρχεται.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με mini δεξίωση με εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες της ΝΟ.Δ.Ε., στην οποία κυριάρχησαν φυσικά οι πολιτικές συζητήσεις και η πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα θα κληθούν να ηγηθούν της προσπάθειας της χώρας για ανάκαμψη.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις