Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρκάρισμα ΤΕΛΟΣ στον μόλο της Πάτρας, μετά το δημοσίευμα του thebest.gr - "Μαντρότοιχος" στο λιμάνι -Γερανός σήκωσε ΙΧ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρκάρισμα ΤΕΛΟΣ στον μόλο της Πάτρας, μ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Με μια πρωϊνή επιχείρηση αστραπή, συνεργεία του δήμου Πατρέων τοποθέτησαν τσιμεντένια μπλόκια τύπου τζέρσεϊ στην είσοδο του μόλου της Αγ. Νικολάου., ενώ γερανός της Τροχαίας σήκωσε σταθμευμένα οχήματα. Η εξέλιξη ήρθε μετά το δημοσίευμα του thebest.gr για την κατάσταση που επικρατούσε στον μόλο και ευρύτερα στο παλιό λιμάνι, σημείο το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ.

Πάτρα: Ένα απέραντο πάρκινγκ το θαλάσσιο μέτωπο- Έτσι θέλαμε να το αξιοποιήσουμε; ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από ΨΗΛΑ

 

Ο μόλος είχε γεμίσει ασφυκτικά από οχήματα και πλέον υπήρχε σοβαρός κίνδυνος κάποιο αυτοκίνητο να καταλήξει στην θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ

Το πρωί της Δευτέρας, στον μόλο επιστρατεύτηκε και ο γερανός της τροχαίας, ώστε να μεταφέρει σε άλλο σημείο εντός του λιμανιού, όσα οχήματα είχαν εγκλωβιστεί από το βράδυ της Κυριακής.

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που έφθαναν το πρωί της Δευτέρας στο σημείο για να σταθμεύσουν, έβλεπαν τα μπλόκια και έκαναν επι τόπου αναστροφή.

Σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο τύπου της δημοτικής αρχής της Πάτρας, Ανδρέα Αντωνόπουλο, υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης στο πάρκινγκ Καλεντζώτη και επίσης λεωφορειακή σύνδεση με το σημείο, εως το κέντρο της Πάτρας.

Ο πρωταρχικός λόγος της επιχείρησης αποκλεισμού του μόλου για τα οχήματα ήταν η ασφάλεια όλων όσοι κινούνταν και έκαναν μανούβρες στάθμευσης στο σημείο. Επίσης ήταν και θέμα αισθητικής καθώς ένας όμορφος χώρος περιπάτου, είχε μετατραπεί σε ένα άναρχο υπαίθριο πάρκινγκ.

Ξηλώθηκε εως και η τσιμεντένια ράμπα στον μόλο

Ξηλώθηκε εως και η τσιμεντένια ράμπα στον μόλο

Ξηλώθηκε εως και η τσιμεντένια ράμπα στον μόλο

"Συνεργεία του Δήμου Πατρέων τοποθέτησαν σήμερα το πρωί τσιμεντένια προστατευτικά αποκλείοντας την είσοδο στα οχήματα στο μόλο της Αγίου Νικολάου", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων και συνεχίζει:

"Ο συγκεκριμένος χώρος είναι κοινόχρηστος και προορίζεται μόνο για χρήση από πεζούς.

Ο Δήμος Πατρέων κάνει έκκληση στους οδηγούς να σταθμεύουν στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Ακτή Δυμαίων.

Οι οδηγοί και οι επιβάτες των ΙΧ μεταφέρονται με λεωφορείο από και προς το κέντρο της πόλης, από τις 7 πμ έως τις 9.30 μμ.

Η στάθμευση των οχημάτων και η μετακίνηση των οδηγών και των επιβατών είναι δωρεάν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις