Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 15 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 15 Δεκεμβρίου

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ανασφάλειες…

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για να εξετάσεις με ηρεμία και ψυχραιμία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και αν χρειαστεί προχώρησε στην αναπροσαρμογή τους. Έχεις μια τάση απομόνωσης σήμερα και προτιμάς το σπίτι σου από την πολυκοσμία. Μην αφήνεις την ακεφιά σου να επηρεάσει και το σύντροφό σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον με φίλους και γνωστούς να θέλουν την παρέα σου και ίσως αυτό γίνει αιτία να παρεξηγηθείς με κάποιους αφού δεν γίνεται να είσαι παντού ταυτόχρονα. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μεταξύ σας υπήρχε πολύ πάθος σε προσεγγίζει ξανά. Αν είσαι σε σχέση, δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για ξελόγιασμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οικογενειακά θέματα ή κάποια πρακτικά προβλήματα στο σπίτι αναστατώνουν το σημερινό σου πρόγραμμα. Είσαι προβληματισμένη με κάποιο θέμα στη δουλειά σου, αλλά η ευστροφία σου θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Αν είσαι single, ίσως προκύψει μια σημαντική γνωριμία με έναν ασυνήθιστο τρόπο ή με ένα πρόσωπο άλλης κουλτούρας. Αν είσαι σε σχέση, αναγνώρισε στο σύντροφο σου τη στήριξη που σου προσφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάτι σε απασχολεί στα επαγγελματικά σου αλλά σήμερα δεν θα πετύχεις και πολλά αν προσπαθήσεις να το συζητήσεις με κάποιον που επίσης εμπλέκεται σε αυτό. Αν είσαι single, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση για έξοδο και διασκέδαση. Αν είσαι σε σχέση, μην γκρινιάζεις στο σύντροφό σου για πράγματα που δεν ευθύνεται.

 

ΛΕΩΝ
Καλύτερα να μην έχεις πολλές απαιτήσεις από το περιβάλλον σου σήμερα γιατί θα απογοητευτείς. Αν είσαι single, φρόντισε να είσαι πιο χαλαρή και άνετη στις επαφές σου και μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Αν είσαι σε σχέση, το σεξ είναι ένας σίγουρος τρόπος για να νιώσεις τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις άγχος για μια επαγγελματική σου υπόθεση αλλά θα πρέπει κι εσύ να ακούς τα επιχειρήματα των άλλων χωρίς να γίνεσαι εριστική. Αν είσαι single, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί για μεγάλο διάστημα. Αν είσαι σε σχέση, από τον πόλεμο προτίμησε τον έρωτα!

 

ΖΥΓΟΣ
Θα σου μεταφέρουν κάποιες πληροφορίες που αφορούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα πρέπει να τις λάβεις υπόψη σου χωρίς όμως να πάρεις θέση. Αν είσαι single, εμπιστεύσου το ένστικτό σου για ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζεις καλά, αλλά σε ενδιαφέρει πολύ. Εσύ που είσαι σε σχέση, μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα περάσεις όμορφα σήμερα, με βόλτες, παρέες αλλά και έξοδα που όμως και αυτά σου φτιάχνουν το κέφι! Αν είσαι single, ένα πρόσωπο τονώνει την αυτοπεποίθησή σου με το επίμονο φλερτ του. Αν είσαι σε σχέση, σχεδίασε μια βραδιά μόνο για δύο και άσε τα υπόλοιπα στον έντονο ερωτισμό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν τη διάθεση με τις κουβέντες τους αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Αν είσαι single, ένα δικό σου πρόσωπο δεν συμφωνεί με τις συναισθηματικές σου επιλογές. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θέλει τη στήριξή σου σε ένα οικογενειακό του πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα πρόσωπο από το άμεσο περιβάλλον σου χρειάζεται τη βοήθειά σου σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι συμβουλές σου θα πιάσουν τόπο. Αν είσαι single, μερικές φορές απομακρύνεις τους άλλους από κοντά σου με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι σε σχέση, κράτησε σήμερα χαμηλούς τόνους και μην γίνεσαι απόλυτη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σου δεν περνάνε και τις καλύτερές τους ημέρες αλλά ένα φιλικό πρόσωπο σε διευκολύνει και η κίνησή του αυτή καταλαγιάζει το άγχος σου. Αν είσαι single, ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται με ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως ενοχληθεί από την υπερβολική σου ανεξαρτησία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα πρόσωπο που γνωρίζει τις ικανότητές σου έρχεται με μια πρόταση συνεργασίας που έχει και καλές οικονομικές προοπτικές! Αν είσαι single, οι γνωριμίες δεν σου λείπουν, σήμερα όμως σου λείπει η συνηθισμένη σου ευγένεια. Αν είσαι σε σχέση, μην κουράζεις το σύντροφό σου με εντάσεις χωρίς νόημα.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being