Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» - ΦΩΤΟ από την παράσταση

 «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» - ΦΩΤΟ ...

Στα Βραχνέικα

Η θεατρική παράσταση «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» των Καποδίστρια – Γιαμάλογλου  ανέβηκε από  την ερασιτεχνική  Θεατρική Ομάδα Ροϊτίκων (ΘΕ.Ο.ΡΟ.) την προηγούμενη Πα- Σ -Κ στο Σταυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βραχναιϊκων.

Το έργο ανέβηκε με σκηνοθεσία της θεατρολόγου Νικόλ Πετρουλή  και σκηνογραφία του Βασίλη Σουλτανά. Τους ρόλους ενσάρκωσαν : ο Θεόδωρος Βουδούκης (Παύλος) ορκισμένος εργένης, ο Παναγιώτης Τομαράς (Ιούλιος) γκέι υπηρέτης , ο Αντώνης Κότσαλης (Βαγγέλης) ξάδελφος απ’ το χωριό, η Ίνα Τσέλιου (Ρενέ) Γαλλίδα αρραβωνιαστικιά , η Δώρα Παπαδοπούλου (Κάρμεν) Ισπανίδα αρραβωνιαστικιά, η Αγγελική Σαλπιστή (Αννούσκα) Ρωσίδα αρραβωνιαστικιά και η Βασιλική Παπαδοπούλου (Ντόρα) επίσημη αρραβωνιαστικιά. Το έργο διαδραματίζεται στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80 και είναι φαρσοκωμωδία.

Ο Αντώνης Κότσαλης πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΠ και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, από όσο γνωρίζουμε, δεν θα συμμετέχει ως υποψήφιος  στις επόμενες δημοτικές εκλογές και προφανώς διέθεσε τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά στο «σανίδι» ενσαρκώνοντας το διπλό ρόλο του «ξάδελφου βλάχου» αλλά και της «μάνας», όπου και καταχειροκροτήθηκε.

Το θεατρικό έργο «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» είναι  το τρίτο έργο που ανεβάζει με επιτυχία η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα μετά από τους «Μπαμπάδες με ρούμι» και «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με ελεύθερη είσοδο το έργο και χειροκρότησε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, η αίθουσα του Σταυροπουλείου ήταν κατάμεστη. Οι «ηθοποιοί» εισέπραξαν συγχαρητήρια τόσο για το ταλέντο τους όσο και για την ανιδιοτελή προσπάθεια  και προσφορά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture