Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Θέλετε να κάνετε και εσείς «συμβόλαιο» με τη νεότητα;

Θέλετε να κάνετε και εσείς «συμβόλαιο» μ...

Ενημερωθείτε σωστά για Botox & Υαλουρονικό οξύ

Το botox και υαλουρονικό οξύ είναι οι δύο πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένες φόρμουλες αντιγήρανσης που υπογράφουν το συμβόλαιο μας με τη νεότητα!

Το στοίχημα που έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια που επιλέγονται ως η απόλυτη θεραπεία ομορφιάς από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, είναι η επιβράδυνση της γήρανσης άμεσα, ανώδυνα και αποτελεσματικά.

 

Βοtox

Στοχεύει στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κυρίως στην περιοχή του μετώπου, του μεσόφρυου και γύρω από τα μάτια, στο λεγόμενο «πόδι της χήνας». Ο Ιατρός εφαρμόζοντας πολύ ψιλές ενέσεις, ακινητοποιεί τοπικά τους μύες προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες έκφρασης. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν αλλοιώνονται, αλλά αναδεικνύονται, καθώς το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο.

Τα αποτελέσματα γίνονται πολύ γρήγορα ορατά και συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετές ημέρες, ενώ έχουν διάρκεια έως και 6 μήνες, για αυτό και η θεραπεία συνίσταται να επαναλαμβάνεται δύο φορές το χρόνο. Το Botox υπόσχεται νεότερη και πιο ξεκούραστη όψη σε πρόσωπο και λαιμό, με άμεση αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης.

 

Υαλουρονικό οξύ

Πρόκειται για την πιο διάσημη θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου στη σύγχρονη Κοσμητική Δερματολογία, καθώς αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων σε χείλη και παρειές. Κάτω από το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ έχει την εντυπωσιακή δύναμη να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας, έως και 1.000 φορές το βάρος του, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ενυδάτωσης και σφριγηλότητας της επιδερμίδας μας. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο. Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά στο σχηματισμό νέων κυττάρων και στην προστασία τους από τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου.

Επιπλέον, αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή για αύξηση του όγκου των χειλιών και ζυγωματικών και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, χαρίζοντας νεανική όψη, ζωντάνια και σφριγηλότητα.

Λόγω της διαφορετικής σύνθεσης του, τα αποτελέσματα του υαλουρονικού οξέος διαρκούν λίγο περισσότερο από του Botox, έτσι αν και τα αποτελέσματα είναι άμεσα,  η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να ξεπεράσει τους 12 μήνες.

Υαλουρονικό οξύ και Botox, συνδυάζονται ιδανικά για μια εμφανή ανανέωση στο πρόσωπο αλλά και μέγιστης διάρκειας αποτελέσματα. H θαυματουργή τους σύνθεση μαζί με την συνδυαστική τους εφαρμογή κρατούν όποιες υποσχέσεις έχουν δώσει προσφέροντας τη διατήρηση της φρέσκιας και νεανικής όψης που επιθυμούμε.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στην Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: www.instagram.com/cdm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being