Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς είναι στην υγεία του ο μαθητής Λυκείου που δέχτηκε χτύπημα από μαθητή Γυμνασίου, στο διάλειμμα - Από το προαύλιο του σχολείου, στο Καραμανδάνειο και στο Τμήμα!

Πώς είναι στην υγεία του ο μαθητής Λυκεί...

Τσακώθηκαν στο διάλειμμα στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος της Πάτρας

Για ασήμαντη αφορμή όπως πληροφορείται το thebest.gr φαίνεται πως έγινε ο καβγάς μεταξύ δύο μαθητών σε προαύλιο σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου διαπληκτίστηκε με μαθητή Λυκείου, ο οποίος έχει μεταφερθεί τραυματισμένος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Το θύμα είπε πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, κάτι που ακόμα διερευνάται από την αστυνομία, η οποία δεν έχει εξακριβώσει ακόμα αν όντως το τραύμα οφείλεται σε αυτό.

Ο 15χρονος μαθητής προσήχθη στο Α΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο thebest.gr μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν φαίνεται να σχετίζεται με σχολικό εκφοβισμό.

Μαθητής μαχαίρωσε μαθητή σε Λύκειο της Πάτρας! Στο Καραμανδάνειο το θύμα

Ως προς την κατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή της Α΄Λυκείου σύμφωνα με την ενημέρωση από την Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Β. Γεωργιοπούλου ο νεαρός έφερε θλαστικό τραύμα στη δεξιά ωμοπλάτη, το οποίο αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς και ο νεαρός παραμένει για νοσηλεία . Ο μαθητής όπως μας είπε είναι καλά και ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις