Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει ο γιατρός για τη φωτογραφία του γάμου που προκάλεσε σάλο - Αρνείται ότι είναι δίγαμος

Τι λέει ο γιατρός για τη φωτογραφία του ...

Η απάντηση από το περιβάλλον της νύφης!

"Έλυσε τη σιωπή του" ο γιατρός μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι έκανε δεύτερο γάμο στη Χαλκίδα ενώ ήταν ήδη παντρεμένος. Ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και ταυτοχρόνως διευθυντής σε  καρδιολογική μονάδα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας, αποκαλύφθηκε ότι έχει κάνει ψεύτικο πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα το 2014 με κουμπάρο μάλιστα συνάδελφό του καρδιολόγο.

Ο γιατρός πριν το γάμο στη Χαλκίδα είχε παντρευτεί και απέκτησε παιδιά. Η νόμιμη σύζυγός του και τα τέκνα τους ζουν στην Κρήτη.

Οι απίστευτες λεπτομέρειες του δίγαμου γιατρού που έκανε fake γάμο κι έλεγε στη "σύζυγο" ότι είναι... μυστικός πράκτορα

Οι απίστευτες λεπτομέρειες του δίγαμου γιατρού που έκανε fake γάμο κι έλεγε στη "σύζυγο" ότι είναι... μυστικός πράκτορας

Μιλώντας στο NewsIt.gr και χαρακτηρίζει κατασκευασμένα όλα τα στοιχεία. Αρνείται πως υπήρξε δίγαμος και τονίζει πως έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη. Όταν τον ρωτάμε για τις φωτογραφίες του γάμου, μας λέει πως είναι προϊόν φωτομοντάζ.

«Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα και έχω κάνει διάφορες ομιλίες. Δεν θυμάμαι αν έχω επισκεφθεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος σαν άτομο. Δεν υπάρχει γάμος. Δεν έγινε ποτέ αυτό που περιγράφεται. Δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός και έχω ήδη κινηθεί δικαστικά. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης» μας λέει και συνεχίζει…

«Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο, δεν θυμάμαι. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα πολλές φορές σαν γιατρός και δεν θυμάμαι».

Η υπογραφή και οι πλαστές ταυτότητες

«Αν υπάρχει υπογραφή θα κληθεί γραφολόγος και θα δείτε ότι δεν είναι η δική μου. Δεν έγινε ποτέ δεύτερος γάμος από εμένα».

«Εγώ μία ταυτότητα έχω και δεν γνωρίζω οτιδήποτε για άλλες ταυτότητες. Αν υπάρχουν τις έχει φτιάξει άτομο που δεν γνωρίζω».

Η απάντηση από το περιβάλλον της νύφης στο NewsIt.gr

Στην αντίπερα όχθη, η γυναίκα που επί 4 χρόνια πίστευε πως ήταν παντρεμένη. Το περιβάλλον της τονίζει ότι θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

«Από τη στιγμή που υπάρχουν οι φωτογραφίες ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν τα λόγια έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τις φωτογραφίες, τι να πω; Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει την αλήθεια. Υπάρχουν μάρτυρες, υπάρχει αποδεικτικό υλικό» λέει στο NewsIt.gr άτομο από το περιβάλλον της και συνεχίζει: «Όταν υπάρχει με νυφικό μέσα στο δημαρχείο ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.»

«Το ζευγάρι εμφανιζόταν σε κοινωνικές εκδηλώσεις σαν παντρεμένο. Υπήρχε κοινή ζωή. Τους ήξεραν σαν ζευγάρι πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι τους ήξεραν σαν παντρεμένους και όχι σαν ζευγάρι που είχε απλά μια σχέση».

«Από εδώ και πέρα θα τα βρει όλα η δικαιοσύνη. Υπάρχουν χαρτιά, ο άνθρωπος είχε δύο ταυτότητες, τι άλλο να σας πω»;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις