Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετακόμιση πυροσβεστικής.. Θα φύγουν τα κοντέινερ, θα μείνει προς το παρόν ο "Σκούρτης", στο παλιό λιμάνι της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Μετακόμιση πυροσβεστικής.. Θα φύγουν τα ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Λόγω αξιοποίησης του θαλασσίου μετώπου

Τον δρόμο για το νέο λιμάνι θα πάρει ό, τι έχει μείνει από τον Β΄ Πυροσβεστικό Σταθμό της Πάτρας στο παλιό λιμάνι, όπως έχει ζητήσει ο Δήμαρχος Πατρέων, στο πλαίσιο της απόδοσης και αξιοποίησης του θαλασσίου μετώπου από τον Δήμο. Αυτό τουλάχιστον είναι το σχέδιο της Πυροσβεστικής που έχει συζητηθεί με τον Δήμο Πατρέων και τον ΟΛΠΑ όπως πληροφορείται το thebest.gr ,χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό.

Τα κοντέινερ που βρίσκονται στην παλιά λιμενική ζώνη σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θ΄απομακρυνθούν και θα μεταφερθούν στο νέο λιμάνι. Αυτά χρησιμεύουν κυρίως για το προσωπικό – πλήρωμα του πυροσβεστικού πλοιαρίου Σκούρτης που ανήκει στη δύναμη του Β΄ Πυροσβεστικού Σταθμού. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα αξιοποιηθούν μετά τη μετακόμιση, δεδομένου ότι υπάρχει κτίριο στο νέο λιμάνι για τον πυροσβεστικό σταθμό, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται.

Ως προς το πυροσβεστικό πλοιάριο αυτό δεν θα μετακινηθεί στον ίδιο χρόνο με τα κοντέινερ και θα παραμείνει ακόμα δεμένο στο παλιό λιμάνι μια και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένη θέση γι΄αυτό στο νότιο λιμάνι.

Μόλις δημιουργηθεί η θέση, πράγμα για το οποίο έχει ενδιαφερθεί ο ΟΛΠΑ θα δένει στον νέο λιμένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις