Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση μετά την προβολή των βίντεο στη δικαστική αίθουσα της Πάτρας, για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον - Ο ιατροδικαστής και οι απειλές

Ένταση μετά την προβολή των βίντεο στη δ...

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη

Διεκόπη εν μέσω έντασης η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον. Μετά την προβολή των βίντεο που έχουν καταγράψει τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα και έξω από το μαγαζί, στο Λαγανά της Ζακύνθου, οι συνήγοροι έκαναν τα σχόλια τους  στάθηκαν στα σημεία που θεώρησαν πιο σημαντικά.

Ένταση ξέσπασε όταν ο Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τρεις από τους κατηγορούμενους δήλωσε ότι ιατροδικαστής (όχι αυτός που έκανε τη νεκροτομή στο θύμα) που θα καταθέσει δέχθηκε απειλές από τη σύζυγο ενός από τους δικηγόρους της υπεράσπισης προκειμένου να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο.

12:15 Με την προβολή των βίντεο που δείχνουν καρέ καρέ τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του Μπακαρί Χέντερσον στο Λαγανά Ζακύνθου και πώς ξεκίνησε η συμπλοκή συνεχίζεται σήμερα η δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Ήδη έχουν προβληθεί τέσσερα βίντεο και λιγο πριν τις 12 έγινε διακοπή στην ακροαματική διαδικασία.

Το πρώτο βίντεο έδειχνε τι συνέβαινε στο μπαρ.

Το δεύτερο αποτυπώνει το σκηνικό έξω από το μαγαζί και τα άλλα δύο την αρχή και μέρος της εξέλιξης της συμπλοκής.

"Θρίλερ" με τα βίντεο που καταγράφουν την δολοφονία του Μπακάρι στη Ζάκυνθο - Ζήτησε να εξεταστεί η νομιμότητά τους ο Αλέξης Κούγιας

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσει η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που διενήργησε τη νεκροψία στον άτυχο νέο.

Έφυγαν από την Ελλάδα οι γονείς του Μπακάρι- Ξεμπλέκεται το κουβάρι των γεγονότων της δολοφονίας του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις