Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Παπανάτσιου απάντησε για το σπίτι του Πελετίδη - "Βρίσκεται εκτός ζώνης αιγιαλού και τμήμα αυτής εντός ζώνης παραλίας"

Η Παπανάτσιου απάντησε για το σπίτι του ...

Μετά από ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος

Απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για το σπίτι του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα έδωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ο Πελετίδης απαντά για τη βίλα στα Αραχωβίτικα: «Βρώμικα δημοσιεύματα, ο λαός θα δώσει απάντηση στους γνωστούς συκοφάντες»

«Η φερόμενη ιδιοκτησία Πελετίδη βρίσκεται εκτός ζώνης αιγιαλού και τμήμα αυτής εντός ζώνης παραλίας» ανέφερε τονίζοντας ότι η Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας έχει ήδη πραγματοποιήσει έλεγχο των καθορισμένων οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας στην επίμαχη ιδιοκτησία.

Βαριές εκφράσεις κι ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το εξοχικό Πελετίδη

Η Κτηματική έχει ζητήσει εγγράφως από τον Απρίλιο του 2018 για τη ζώνη παραλίας από τον Δήμο Πατρέων, ο οποίος απάντησε με δύο επιστολές του (5/18 και 6/18) ότι δεν έχει συνταχθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο πράξη αναλογισμού αποζημίωσης και «ως εκ τούτου δεν υπάρχουν στοιχεία εάν υπάρχουν ρυμοτομούμενες εκτάσεις και επικείμενα που δεν έχουν αποζημιωθεί, ούτε διαθέτουν συμβολαιογραφικές πράξεις παραχωρήσεων σε κοινή χρήση».

Τέλος η υφυπουργός απάντησε ότι το τμήμα της ζώνης του αιγιαλού που αναφέρεται η ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου χρήζει καθορισμού, ο οποίος έχει ζητηθεί από τον Δήμο με έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις