Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά από μισό αιώνα η Πάτρα απέκτησε Μίνι Περιμετρική - Όνειρο πολλών γενιών-Εγκαίνια κάτω από το φεγγάρι απόψε από τον Υπ. Εσωτερικών

Μετά από μισό αιώνα η Πάτρα απέκτησε Μίν...

Συνέδριο το πρωί, φεγγαράδα και Μαρκόπουλος το βράδυ

Η ώρα παράδοσης της μίνι περιμετρικής της Πάτρας στους πολίτες έφθασε. Ένα έργο πνοής για την πόλη από απόψε και πρακτικά από αύριο παραδίδεται στην κυκλοφορία. Η κατασκευή της Μινι Περιμετρικής είχε τεθεί ως στόχος από τις αρχές της δεκαετίας του ' 70. Μάλιστα το 1977 ανακοινωνόταν δια του τύπου οτι δημοπρατείται.

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρήθηκαν από χθες κι όλας σίγουρα πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ακυρώνουν τη σπουδαιότητα του έργου. Άλλωστε προβλήματα πάντα παρατηρούνται όταν έρχεται ένα έργο να αλλάξει συμπεριφορές και συνήθειες δεκαετιών.Η λύση για την περιοχή των Ταμπαχάνων όπου υπάρχει σημείο εισόδου και εξόδου για τη Μίνι Περιμετρική ίσως να είναι η κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου (roundabout). Αυτό είναι κάτι που θα το μελετήσουν οι τεχνοκράτες. Μόνο που θα πρέπει να το κάνουν άμεσα για να μην επεκταθεί το πρόβλημα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ευρωπαϊκό διήμερο πραγματοποιείται στη Δυτική Ελλάδα σήμερα Παρασκευή 21 και αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 με την ολοκλήρωση της Μικρής Περιμετρικής και τις σημερινές εκδηλώσεις με τίτλο «κυκλοφορούμε με φεγγαράδα στους δρόμους του ΕΣΠΑ», στην Πάτρα, όπου θα συμμετέχει και οΥπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσέλευση των επισήμων που θα μετάσχουν στο διευρυμένο συνέδριο στο χώρο του royal στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις