Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λήστεψαν ηλικιωμένο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Πύργου

Λήστεψαν ηλικιωμένο στο πάρκινγκ του νοσ...

Με την απειλή κατσαβιδιού

Έναν 75χρονο λήστεψαν τρεις άνδρες χθες το απόγευμα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Πύργου. Την ώρα που έμπαινε στο όχημά του τον πλησίασαν τρεις άνδρες και με την απειλή κατσαβιδιού του απέσπασαν 100 ευρώ.

Η αστυνομια συνέλαβε έναν 18χρονο Έλληνα, ως έναν εκ των δραστών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου , ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 12 ετών, συνεργοί του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, επιτέθηκαν σε 75χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του, από τον οποίο αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και της απειλής κατσαβιδιού, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν άμεσα έρευνες στον τόπο του περιστατικού, όπου συνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 18χρονου και την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο συνεργών του.

 

πρώτη ενημέρωση 11.20

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις