Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ημέρα και... σύλληψη τον Αύγουστο για την Πυροσβεστική - 30 άτομα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για εμπρησμούς

Ημέρα και... σύλληψη τον Αύγουστο για τη...

Αναφορά στις φωτιές της Ηλείας και του Καστριτσίου

Σχηματίστηκαν δικογραφίες και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια στους 17 από αυτούς, ενώ στους υπόλοιπους 13 συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση.

Με βάση στοιχεία από τα αρμόδια εισαγγελικά γραφεία, προφυλακιστέοι κρίθηκαν πέντε κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση σε αγροτοδασικές πυρκαγιές στις περιοχές: Γεράκι Ηλείας, Σταυρός-Κοντοδεσπότι Ευβοίας, Ριζάρι Μαραθώνα Αττικής και Κανάκια Σαλαμίνας. Στις πυρκαγιές στο Γεράκι Ηλείας και Σταυρό-Κοντοδεσπότι Ευβοίας κάηκαν περίπου 1.200 και 8.000 στρέμματα αντίστοιχα.

Επίσης, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 40 μηνών στον κατηγορούμενο για εμπρησμό από πρόθεση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Περιστέρι Αττικής. Οι κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση σε ξηρά χόρτα στο Αττικό Άλσος, σε απορρίμματα στο Περιστέρι Αττικής και σε υπαίθριο χώρο με οικοδομικά υλικά στο Βόλο, δικάστηκαν και τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δύο ετών, ενός έτους και 32 μηνών αντίστοιχα με αναστολή.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές: Ελευθέρηδες στο Καρλόβασι Σάμου, Μαρουλού Ρεθύμνου Κρήτης και Ρίζια Ορεστιάδας. Και για τους τρεις έχει οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ακούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική επιβλήθηκε στον υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε μονοκατοικία στις Κρηνίδες Καβάλας.

Στον υπαίτιο εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στο Άνω Καστρίτσι Πατρών επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με αναστολή, ενώ στους υπόλοιπους 16 κατηγορούμενους για εμπρησμό από αμέλεια, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες και έχουν οριστεί τακτικές δικάσιμοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις