Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προβάλλεται και στην Πάτρα το θρίλερ - έκπληξη "Το εξπρές των ζωντανών νεκρών"

Προβάλλεται και στην Πάτρα το θρίλερ - έ...

Σε διανομή της Feelgood

Μία ταινία από τη Νότιο Κορέα που έκανε αίσθηση και πήρε καλές κριτικές, το «Εξπρές των ζωντανών νεκρών» σε σκηνοθεσία Γέον Σανγκ-χο, παραγωγής του 2016, προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Veso Mare, σε διανομή της Feelgood.

Το φιλμ θεωρείται ένα must για τους φίλους του είδους. Η διάρκεια του είναι σχεδόν 2 ώρες. Παίζουν οι Γιου Γκονγκ, Γου-μι Γιουνγκ. Ενώ ο πληθυσμός της νοτίου Κορέας αποδεκατίζεται από έναν μυστικό, παράξενο ιό, οι επιβάτες ενός τρένου εξπρές απομονωμένου από την επιδημία αγωνίζονται να γλυτώσουν στη διάρκεια του ταξιδιού των 453 χιλιομέτρων έως το Μπουσάν. Σπλάτερ, αίμα και γρήγορο μοντάζ εγγυώνται διασκέδαση και ανατριχίλες για τους φαν του είδους, όπως έγραψε και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Η ταινία που συνδυάζει την κόμικ αισθητική με το συναίσθημα, αποτέλεσε και εισπρακτική επιτυχία.

Να προσθέσουμε πως η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαΐου του 2016, στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και στις 7 Αυγούστου του ίδιου χρόνου, έγινε η πρώτη Κορεατική ταινία που έφτασε ένα κόψει πάνω 10 εκατομμύρια εισιτήρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture