Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"TA MATIA ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

"TA MATIA ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ...

Σε σενάριο και σκηνοθεσία Νάζουα Ναζάρ

«ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ» σε σενάριο και σκηνοθεσία Νάζουα Ναζάρ και πρωταγωνιστές τους Khaled Abol Naga, Souad Massi, Malak Ermili, Suheil Haddad, Amir Kort, Maisa Abd Elhadi, είναι ο τίτλος της ταινίας που θα προβληθεί αύριο (Τρίτη), στις 9.30 το βράδυ στις Εργατικές Κατοικίες της Παραλίας (Γήπεδο Μπάσκετ), από τον Δημοτικό Κινητό Κινηματογράφο.

Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο των Παράλληλων Εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ και πραγματεύεται τη συγκινητική ιστορία ενός άντρα, ο οποίος ψάχνει την κόρη του στην πολιτικά ταραχώδη Παλαιστίνη. Ο Ταρέκ, μετά από 10 χρόνια φυλάκισης, βγαίνει από τη φυλακή και κουβαλώντας ένα επικίνδυνο μυστικό, ψάχνει για την κόρη του στην πολιτικά ταραχώδη Παλαιστίνη. Μέρος της ταινίας βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που έγιναν το 2002 στη Ραμάλα της Παλαιστίνης.

Μέσα από την ταινία παρατίθεται το πορτραίτο της υπό κατοχή Παλαιστινιακής κοινωνίας. Πίσω από το δράμα η ζωή συνεχίζεται μιλώντας για αγάπη, τραγούδι, γέλιο και όνειρα.

Στα «Μάτια του κλέφτη" υφαίνεται η καθημερινή ελπίδα και απογοήτευση των Παλαιστινίων. Όσο υπάρχουν γυναίκες, παιδιά και άντρες Παλαιστίνιοι, θα υπάρχει ελπίδα. Η μάχη των Παλαιστίνιων για δικαιοσύνη και απελευθέρωση.

Μια ανθρώπινη περιπέτεια που αναμειγνύει την αγάπη με το δάκρυ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture