Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 12 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 12 Ιουλίου

Ζώδια

Δεν πρέπει να περιμένεις βοήθεια από πουθενά. Πρέπει να είσαι αντικειμενική με τον εαυτό σου και με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπεραναλύσεις και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μόνο το επόμενο εμπόδιο στο μυαλό σου και το πώς θα το ξεπεράσεις. Μια μονότονη μέρα σε περιμένει, που θα περάσει θετικά μόνο αν κρατήσεις τις σκέψεις σου.

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί στη δουλειά μια ευκαιρία για να δείξεις πόσο καλή είσαι πραγματικά. Άδραξε την ευκαιρία και φέρε εις πέρας το δύσκολο έργο που σου έχει ανατεθεί, έτσι πλησιάζεις ακόμη πιο κοντά σε μια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Αν είσαι single εκμεταλλεύσου την καλή σου ψυχολογία και βγες για ένα early drink το απόγευμα, η αύρα σου είναι ακαταμάχητη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να συνεχίσεις με ηρεμία τη δουλειά σου και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για τις διακοπές. Μέχρι το απόγευμα τίποτα δεν πρόκειται να διαταράξει τη γαλήνη σου και θα έχεις όλο τον χρόνο να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Το βράδυ μπορεί να σε περιμένει μια έκπληξη από τον αγαπημένο σου και η έξοδός σας θα σε αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ερωτική σου ζωή είναι για σήμερα στο επίκεντρο. Αν είσαι single και εδώ και καιρό ρίχνεις κλεφτές ματιές σε κάποιον συνάδερφό σου, τότε σήμερα πρέπει να πας να του μιλήσεις. Βέβαια, αν εκείνος έχει σχέση, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι το ρίσκο πολλαπλασιάζεται. Το απόγευμα θα βρεθείς σε ραντεβού με κάποιον που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα και θα σε ενθουσιάσει. Από την άλλη τα οικονομικά σου θα περάσουν μια μικρή κρίση καθώς αναπάντεχα μικρο-έξοδα θα σε στείλουν λιγάκι πίσω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια κρίσιμη μέρα για το μέλλον της καριέρας σου θα είναι αυτή. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη δουλειά για να μην χάσεις μια μοναδική ευκαιρία, για να ξεχωρίσεις. Μην κρυφτείς όταν το αφεντικό σου ψάξει κάποιον να αναθέσει σημαντικά projects, βγες μπροστά και ανέλαβε το πιο δύσκολο, θα τα καταφέρεις περίφημα. Τα οικονομικά οφέλη αυτής της μέρας δεν θα αργήσουν να φανούν. Στα προσωπικά σου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος παρεξήγησης με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, οπότε μέτρα τα λόγια σου.

 

ΛΕΩΝ
Τα γενέθλιά σου πλησιάζουν και σε προβληματίζει το πώς και το αν θα τα γιορτάσεις. Τα οικονομικά σου είναι ελαφρώς χειρότερα από πέρυσι και ένα πάρτι θα άνοιγε μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό σου. Σκέψου μήπως είναι καλύτερα φέτος να περάσεις τα γενέθλιά σου με τον αγαπημένο σου και λίγους καλούς φίλους για φαγητό, χωρίς να ξοδέψεις πολλά. Μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην μπορεί να «ανακατέψει» λίγο τα συναισθήματα σήμερα, σίγουρα το να τον καλέσεις στα γενέθλιά σου δεν είναι καλή ιδέα, ούτε να το σκέφτεσαι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η μέρα είναι γεμάτη φασαρίες και βαβούρα για εσένα. Από το πρωί θα μιλήσεις με άπειρους ανθρώπους, θα έχεις ραντεβού από εδώ και από εκεί και θα πρέπει να βρεις λύσεις σε προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό στάδιο, οδεύουν εκεί που θέλεις, αλλά αυτό έχει ένα κόστος. Λιγότερος χρόνος για εσένα και τους αγαπημένους σου, δηλαδή σχεδόν καθόλου χρόνος! Μια αρκετά ακριβή αγορά θα σε προβληματίσει για λίγο, αλλά στο τέλος θα την κάνεις, γιατί θα σκεφτείς ότι για αυτές τις περιπτώσεις δουλεύεις τόσο σκληρά! Καλορίζικο!

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα ξύπνησες με τάσεις φυγής. Από τη δουλειά, από τους φίλους, από τον αγαπημένο σου, από όλους! Θα βρεις καταφύγιο σε κάποιον συγγενή σου και θα βρεις επιτέλους την ησυχία που χρειάζεσαι για να σκεφτείς. Όλες οι πιθανότητες είναι στο τραπέζι. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αρχικά παραδέξου ότι θέλεις να κάνεις γενναίες αλλαγές στη ζωή σου και αποφάσισε να τις σκεφτείς καλά στο άμεσο διάστημα, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Ανάμεικτα συναισθήματα άγχους, φόβου, ανυπομονησίας και αισιοδοξίας σε κατακλύζουν. Μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι η χειρότερη μέρα του μήνα για να τεμπελιάσεις στη δουλειά. Όσο εσύ χαζεύεις από το παράθυρο, κάποιος συνάδελφός σου κάνει το κάτι παραπάνω και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην προαγωγή, που θέλεις και εσύ. Αν στρωθείς τώρα στη δουλειά, τότε έχεις ακόμη πολλές ελπίδες να κόψεις πρώτη το νήμα και να καρπωθείς εσύ την αύξηση στις αποδοχές σου. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και μπορεί κάποια λεγόμενά σου να παρεξηγηθούν από τον αγαπημένο σου ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, όλα λύνονται όταν επιτέλους μιλήσεις ευθέως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη δουλειά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πρωτοβουλίες, δεν έχεις την απαραίτητη συγκέντρωση για να αποδόσεις, καλύτερα να μείνεις εκτός ραντάρ. Μεγάλες αλλαγές μπορεί να συμβούν στα προσωπικά σου. Θα ανακοινώσεις στον αγαπημένο σου ότι ήρθε η ώρα να χωρίσετε, έστω για λίγο, γιατί δεν νιώθεις όπως παλιά και θέλεις τον χρόνο σου να σκεφτείς το μέλλον. Αν αργότερα το απόγευμα αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες και σου λείπει τόσο πολύ, τότε πρόσεξε, γιατί στο τηλεφώνημα μπορεί να μην ακούσεις το ίδιο και από αυτόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σου θα επισκιάσει όλα τα άλλα σήμερα. Θα καταφέρεις μια μεγάλη πώληση; Θα κλείσεις έναν σημαντικό πελάτη; Κάτι σημαντικό θα συμβεί που θα σε κάνει να πετάς στα σύννεφα και το βράδυ φυσικά θα βγεις να το γιορτάσεις με τον αγαπημένο σου ή με τις φίλες σου. Αν είσαι single η εκπληκτική εμφάνισή σου απόψε θα σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με άγχος και ανασφάλεια θα ξεκινήσει η μέρα σήμερα για εσένα Υδροχόε μου. Πρέπει να παραδόσεις σημαντικά έγγραφα, ή να ολοκληρώσεις μια σημαντική εργασία και το άγχος σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Μέχρι να λάβεις το τελικό «ok» από τους ανώτερούς σου θα νομίζεις ότι έχει περάσει ένας αιώνας, αλλά όλα θα πάνε καλά. Με ανακούφιση θα επιστρέψεις στον αγαπημένο σου και θα περάσεις ένα ήσυχο βράδυ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το τεταμένο κλίμα στη δουλειά είναι φανερό από το πρωί και διαφωνίες ξεσπούν από το πουθενά. Καλό θα ήταν εσύ να μην εμπλακείς και να διατηρήσεις θετικό mood, να πάρεις τον ρόλο του διαμεσολαβητή, που τόσο σου αρέσει και να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Ένα δωράκι ή ένα τρυφερό μήνυμα από κάποιον που σε πολιορκεί θα σε κάνει να ξετρελαθείς. Ίσως αξίζει να προχωρήσεις με αυτόν τον άνθρωπο…

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being