Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Λαμπρές επιδόσεις τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Λαμπρές επιδόσεις τού Αρσακείου Λυκείου ...

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές για τις επιτυχίες τους

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η λαμπρή αρσακειακή παράδοση των επιτυχιών και φέτος επιβεβαιώνεται! Μία μακρά μαθητική πορεία για τους αποφοίτους τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών επισφραγίσθηκε με τις πλέον ευοίωνες προοπτικές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, επανελήφθη και φέτος η σταθερή κατάταξη τού Αρσακείου στα σχολεία με τις υψηλότερες επιδόσεις, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όπως πιστοποιούν τα επίσημα στοιχεία που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας, σε όλα τα μαθήματα το ποσοστό των μαθητών τού Αρσακείου ΓΕΛ Πατρών που συγκέντρωσαν άνω των 17.000 μορίων, ακόμη και άνω των 18.000 μορίων, είναι συντριπτικά υψηλότερο σε σύγκριση με το πανελλήνιο.

- Συγκεκριμένα ποσοστό 37% των αποφοίτων μαθητών έχουν άνω των 17.000 μορίων, γεγονός που εξασφαλίζει την επιτυχία τους στις λεγόμενες σχολές υψηλής ζήτησης (ιατρικές, πολυτεχνικές κ.λπ.).

- Μάλιστα ποσοστό 22% εξ αυτών συγκεντρώνει άνω των 18.000 μορίων, ενώ ποσοστό 11% εγγίζει το απόλυτο άριστα με βαθμολογία άνω των 19.000 μορίων!

- Εξάλλου το σύνολο των μαθητών (100%) έχουν συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία που τους εξασφαλίζει την εισαγωγή τους σε ανώτατη σχολή (ΑΕΙ ή ΤΕΙ), ενώ το 80% επιτυγχάνει αποκλειστικά σε ΑΕΙ.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι δεν είναι τυχαία η φήμη τού Αρσακείου Λυκείου. Πρόκειται για ένα πρότυπο σχολείο επιλογής, το οποίο σήμερα – αντάξιο τής ιστορίας του – παρέχει παιδεία και γνώση, καλλιεργεί αξίες και αρχές, διδάσκει ήθος και αισθητική, κάνει έναν μεγάλο αγώνα για την ποιότητα τής αγωγής. Και προ πάντων παραμένει για όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και αποφοίτους, μια ζεστή γωνιά, ένα καταφύγιο αν χρειασθεί, αλλά και ένα δυνατό σημείο αναφοράς για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές για τις επιτυχίες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά