Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρευνες από την αστυνομία για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άγγελο

Έρευνες από την αστυνομία για το τροχαίο...

Ο νέος εξέπνευσε χθες τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων  σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη την 13/06/2018 το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Κρεστένων  - Ανδρίτσαινας, στο ύψος της Πλατιάνας.
Πιο συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 19χρονο ημεδαπό  κινούμενη με κατεύθυνση την Ανδρίτσαινα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Ο 19χρονος διεκομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου απεβίωσε τα ξημερώματα της 18-6-2018.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων   ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και  συνθηκών και πρόκλησης του ατυχήματος.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε από χθες η Πλατιάνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς ένα ολόκληρο χωριό θρηνεί τον πρόωρο χαμό του 19χρονου Άγγελου Κοτρέτσου. Ο άτυχος Άγγελος πάλεψε σκληρά επί τέσσερις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όμως η μάχη με τον θάνατο αποδείχθηκε άνιση. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαριές, με συνέπεια να υποκύψει στα τραύματά του και αφήσει την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο 19χρονος Άγγελος, γιος του προέδρου του χωριού, Γιάννη Κοτρέτσου, τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη ύστερα από εκτροπή του δικύκλου στον επαρχιακό δρόμο Κρεστένων-Ανδρίτσαινας, μερικά μέτρα μακρύτερα από την είσοδο της Πλατιάνας και διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρεστένων, από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Ρίο.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως το ριζικό του ήταν γραμμένο με επώδυνο τρόπο. Ο Άγγελος έγινε πλέον άγγελος στους ουρανούς, σκορπίζοντας τη θλίψη στους γονείς του, τον Γιάννη και την Ασημίνα, καθώς και στα τρία του αδέλφια και σε όλους τους φίλους του.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις