Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λώρη Κουνιάκη: Η αεικίνητη 73 χρονη πατρινή, που προσφέρει στην αιμοδοσία χωρίς να αμείβεται, εδώ και 30 χρόνια - ΦΩΤΟ

Λώρη Κουνιάκη: Η αεικίνητη 73 χρονη πατρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ολοι μιλούν με θαυμασμό για εκείνη

Η 73χρονη αεικίνητη πατρινή εθελόντρια του τμήματος αιμοδοσίας στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας Λώρη Κουνιάκη μιλά για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο και τα μάτια της γυαλίζουν. Για πάνω από 30 χρόνια η κα Κουνιάκη εργάζεται ασταμάτητα χωρίς να αμοίβεται, απολαμβάνοντας την ικανοποίηση πως βοηθά τους ανθρώπους που χρειάζονται αίμα.

Εργάζεται εδώ και 32 χρόνια ώς εθελόντρια του ερυθρού σταυρού και εμπλέκεται στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας. Παρά τα 73 της χρόνια, είναι αεικίνητη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμιση για όλους όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο.

Φέτος μετρά τριάντα δύο χρόνια αδιάλειπτης εθελοντικής προσφοράς ως εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πάντα παρούσα στην αίθουσα της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας, είναι ίσως η πιο γνωστή φυσιογνωμία ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες της πόλης.

Κάθε πρωί είναι η πρώτη που φθάνει στο νοσοκομείο και η τελευταία που φεύγει. Όπως χαρακτηριστικά λέει και η διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας στον Αγ. Ανδρέα Ελένη Θεοδώρη, δεν σταματάει ποτέ. Δεν κάθεται ούτε για λίγο σε μια καρέκλα να ξεκουραστεί.

Ολοι γνωρίζουν με το μικρό της την κα Κουνιάκη. Μιλούν για τον άνθρωπο που μετουσιώνει κάθε παράγραφο του κώδικα δεοντολογίας του εθελοντή αιμοδότη.

Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας πριν από 2 χρόνια, σε μια σεμνή αλλά ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση της απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις