Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη λαϊκή με τη ντουντούκα ο Δήμαρχος - Κάλεσε στη σημερινή πορεία

Πάτρα: Στη λαϊκή με τη ντουντούκα ο Δήμα...

Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Αθανασόπουλο και τους διαμερισματικούς συμβούλους του Κεντρικού Διαμερίσματος, περιόδευσαν σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό.

Απευθυνόμενος ο Δήμαρχος με τηλεβόα στους παραγωγούς, τους εμπόρους, τους εργαζόμενους της λαϊκής, καθώς και στο λαό της περιοχής, τους κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που γίνεται σήμερα 15 και την Κυριακή 17 Ιούνη, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα – Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

Ο Δήμαρχος τόνισε: «Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη της ζωής και θα βγούμε νικητές. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Όλοι στον αγώνα. Όλοι στους δρόμους. Συμμετέχουμε μαζικά στην αγωνιστική κινητοποίηση σήμερα και την Κυριακή.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, ξεκινάμε από τις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα και το γήπεδο της Παναχαϊκής, πορευόμαστε μέσα από τις εργατογειτονιές, με κατάληξη την Πλατεία Γεωργίου.

Την Κυριακή 17 Ιούνη κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις μας, με μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση στις 8.30 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και αμέσως μετά θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις