Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρήκαν τους δυο Έλληνες που καταδίωξαν και πυροβόλησαν 15χρονους στη Γερμανού - Έχει συλληφθεί και ο 55χρονος που έδωσε εντολή για τους πυροβολισμούς

Βρήκαν τους δυο Έλληνες που καταδίωξαν κ...

Χειροπέδες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 39χρονο και 37χρονο

Το περιστατικό είχε συμβει πριν από δυο εβδομάδες περίπου στην Πάτρα, όταν ένας 15χρονος κι ένας 17χρονος πήγαν σε νυχτερινό κατάστημα όπου εργαζόταν η φίλη του ενός. Μετά από φραστική αντιπαράθεση με τον υπεύθυνο τυ καταστήματος έφυγαν και λίγη ώρα αργότερα ο ένας εκ των δυο μεταφερόταν στο νοσοκομειο με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Λίγες ημερές μετά η αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκτιμώντας οτι αυτός έδωσε την εντολή σε έναν 37χρονο και σε έναν 39χρονο να καταδιώξουν και να πυροβολήσουν τους ανήλικους.

Ο 55χρονος μετά την απολογία του στον Ανακριτή προφυλακίστηκε ενώ οι δυο φυσικοί αυτουργοί που συνελήφθησαν χθες θα οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί άμεσα ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών, προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

Πάτρα: Συνελήφθη 55χρονος για τον πυροβολισμό του 15χρονου τα ...

Ειδικότερα, την 31-5-2018 τα ξημερώματα στην Πάτρα, ο 37χρονος και ο 39χρονος, ενεργώντας με υπόδειξη του 55χρονου, εντόπισαν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δυο ανήλικους αλλοδαπούς, ηλικίας 15 και 17 ετών, τους οποίους καταδίωξαν και πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 15χρονου, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις