Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός ο 21χρονος μετανάστης που παρασύρθηκε από νταλίκα στο νέο λιμάνι της Πάτρας - Προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια - ΦΩΤΟ

Νεκρός ο 21χρονος μετανάστης που παρασύρ...

Τον παρέλαβε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ

Δεν άντεξε τελικά και έφυγε από τη ζωή ο νεαρός μετανάστης,ηλικίας 21 ετών από το Αφγανιστάν, ο οποίος τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στο νέο λιμάνι. Ο αλλοδαπός προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού και παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Υπέκυψε στα τράυματά του στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου και μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 52 ετών. Προανάκριση διενεργεί το Β΄Λιμενικό Τμήμα

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αλλοδαπός είναι ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά νωρίτερα μέσα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο  μετανάστης προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού για να περάσει στην Ιταλία και παρασύρθηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 52 ετών και αυτή τη στιγμή καταθέτει στις λιμενικές αρχές.

Ως γνωστόν μπορεί οι μετανάστες να απομακρύνθηκαν από τα παλιά εργοστάσια απέναντι από το νέο λιμάνι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι καθημερινά επιστρέφουν κάποιοι. Η αστυνομία τους προσαγάγει και πάλι από την αρχή.

Συνήθως στη λιμενική ζώνη, όχι στον ISPS, κινούνται περί τα 15 άτομα, όπως αναφέρουν πηγές στο thebest.gr.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Άνδρας παρασύρθηκε από όχημα, από νταλίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Τον άνδρα παρέλαβαν τραυματισμένο διασώστες του ΕΚΑΒ και με κινητή μονάδα, στην οποία ήτακαι γιατρός, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις