Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο δρόμο για τη φυλακή το ζευγάρι που χτύπησε με σκεπάρνι ηλικιωμένο για 30 ευρώ - Νοσηλεύεται το θύμα

Πάτρα: Στο δρόμο για τη φυλακή το ζευγάρ...

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα τα δύο άτομα που χτύπησαν ηλικιωμένο στο κεφάλι με σκεπάρνι προκειμένου να τον ληστέψουν. Το ζευγάρι ενεργώντας από κοινού, από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, υπερπήδησαν συρματένια περίφραξη και μετέβησαν στο σπίτι του 75χρονου, όπου ο 30χρονος ανήλθε στο μπαλκόνι.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου ο 75χρονος - "Λάστιχο" οι ληστές

Ο δράστης προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με σκερπανι στον ηλικιωμένο, ο οποίος εντωμεταξύ είχε εξέλθει στο μπαλκόνι του σπιτιού αντιλαμβανόμενος το θόρυβο, ενώ στη συνέχεια εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφού αφαίρεσε ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τράπηκε μαζί τη συνεργό του σε φυγή.

Ο παθών διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών,  «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Οι δυο δράστες παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και επέδειξαν τον ακριβή τρόπο δράσης τους. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το σκερπάνι που χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς και η μπλούζα που φορούσε, με κηλίδες αίματος, την οποία οι δράστες είχαν πετάξει σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις