Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΙΘΑΝ ΧΟΚ ΜΕ "24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ"

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΙΘΑΝ ΧΟΚ ΜΕ ...

Η περιπέτεια θα προβάλλεται στη Βέσο Μάρε

H ταινία δράσης «24 Ώρες Προθεσμία – 24 Ηours to live», Αμερικάνικης παραγωγής και διάρκειας 93 λεπτών, κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Η σκηνοθεσία είναι του Brian Smrz και το σενάριο συνυπογράφουν οι: Ron Mita, Jim McClain, Zach Dean.

Πρωταγωνιστεί ο αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Ethan Hawke και μαζί του παίζουν οι Paul Anderson και Rutger Hauer.

Περίληψη :

Ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνή αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση   αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.

Το φιλμ βγαίνει σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την ίδια εταιρεία θα κυκλοφορήσει από τις 7 Ιουνίου στις Ελληνικές αίθουσες μία ακόμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ, το κοινωνικό φιλμ «First Reformed» που είχε μάλιστα παιχθεί πέρυσι στο Φεστιβάλ της Βενετίας όπου ο Χοκ ερμηνεύει έναν ιερέα με ενοχές για τον θάνατο του γιου του στον πόλεμο στο Ιράκ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture