Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζουν όψη τα σχολεία της Πάτρας – Σε ποιά έχουν γίνει παρεμβάσεις και ποιά έχουν σειρά – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αλλάζουν όψη τα σχολεία της Πάτρας – Σε ...
Βγενόπουλος Φάνης

Οι 8μηνήτες κάνουν το θαύμα τους

Δουλειά έπιασαν οι 8μηνήτες στο Δήμο της Πάτρας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά. Οι εργαζόμενοι "σήκωσαν τα μανίκια" και... έκαναν το θαύμα τους, αλλάζοντας την όψη των σχολείων της Πάτρας.  Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης στα εξής σχολεία της Πάτρας:

8ο Λύκειο Πατρών, Γυμνάσιο και στο Λύκειο των Βραχνείκων, σχολικό συγκρότημα «Δροσιάς» (17ο Δημοτικό Σχολείο και 2ο Νηπιαγωγείο), 13ο Γυμνάσιο Πατρών, 13ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Νηπιαγωγείο στην Αγία Τριάδα, 26ο Δημοτικό Σχολείο στην Αγία Σοφίας, εγκαταστάσεις του 60ου Δημοτικού Σχολείου και του 42ου και 57 Νηπιαγωγείων, 47ο και στο 14ο Νηπιαγωγείο στα Ζαρουχλέικα και Παιδικό Σταθμό στην Τριών Ναυάρχων.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται παρεμβάσεις και στα εξής σχολικά κτίρια:

50ο Δημοτικό Σχολείο, 52ο Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Καμινίων, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, 1ο και 2οΔημοτικό Σχολείο Οβρυάς. Δημοτικό Σχολείο Καστριτσίου και στο Δημοτικό Σχολείο Ψαθοπύργου. Επίσης, στο 2ο Γυμνάσιο, στο 9ο Γυμνάσιο και στο 13ο Λύκειο και Εσπερινό, Γυμνάσιο και Λύκειο Παραλίας, Γυμνάσιο και Λύκειο Ρίου και Γυμνάσιο Αγίου Βασίλείου – Ρίου.

Πιό αναλυτικά:

Στο 47ο και στο 14ο Νηπιαγωγείο στα Ζαρουχλέικα, βάφτηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι και το 60% των εξωτερικών επιφανειών του σχολικού κτιρίου, ενώ μπήκε και αντιγρκάφιτι μπογιά στους τοίχους. Στο υπόλοιπο 40%, έγιναν επισκευές στα σκυροδέματα και στεγανοποιήσεις, οι οποίες ολοκληρώνονται.

Στις εγκαταστάσεις του 60ου Δημοτικού Σχολείου και του 42ου και 57 Νηπιαγωγείων, έγινε ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών χώρων του σχολείου, το 50% των εξωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος αντιγκράφιτι και στο υπόλοιπο έχουν γίνει επισκευές.

Στο 26ο Δημοτικό Σχολείο στην Αγία Σοφίας, έχουν βαφτεί οι αίθουσες και όλοι οι εσωτερικοί χώροι του σχολείου και τώρα στήνονται οι σκαλωσιές για το βάψιμο των τοίχων εξωτερικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις