Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά, καταδικαστικές αποφάσεις, λαθραία τσιγάρα και άλλα αδικήματα

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά, κα...

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας

Κατασχέθηκαν, χθες το βράδυ, στο 41ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργο, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 17,4 γραμμάρια κάνναβης και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων δραστών.

Xθες αργά το βράδυ συνελήφθη, στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 43χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν 7,5 γραμμάρια κάνναβης.

Στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 60χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πενήντα πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, συνελήφθη ένας 44χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών για κλοπή και απάτη.
Επιπλέον συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 19χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου για κλοπή και ληστεία.

Τέλος συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου  - Βόνιτσας, ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράν, διότι επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από Χώρα μέσω πτήσης με προορισμό το Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιώντας ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο  Καναδικών Αρχών, στο οποίο είχε επικολλήσει τη φωτογραφία του).

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις