Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφτά ληστείες σε τρεις μέρες στην Πάτρα, από τους ίδιους δράστες - Στο νοσοκομείο κάποια από τα θύματα - Μια σύλληψη

Εφτά ληστείες σε τρεις μέρες  στην Πάτρα...

Εξιχνίαση της υπόθεσης

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η αστυνομία, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατά συναυτουργία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την υπόθεση αυτή, αναζητούνται για να συλληφθούν έξι ακόμα συνεργοί του δράστη, από τους οποίους έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία τεσσάρων ανδρών, υπηκόων Αφγανιστάν και Πακιστάν, ηλικίας 38, 33, 27 και 20 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες καθώς και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Από την έως τώρα έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών πρόκυψε ότι, ο 23χρονος ενεργώντας από κοινού με τους έξι συνεργούς του,  από τις 07/05/2018 έως και προχθές 09/05/2018, διέπραξαν συνολικά επτά ληστείες σε βάρος πέντε αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπιζαν τους παθόντες στον δρόμο ή μετέβαιναν στις οικίες τους, όπου τους ακινητοποιούσαν με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα, αξίας μεγαλύτερης των (1.200) ευρώ.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

•       (989) πακέτα λαθραίων τσιγάρων,
•       (3) κιλά λαθραίου καπνού διαμοιρασμένα σε εξήντα συσκευασίες,
•       (940) ευρώ,
•       (6) ελληνικά διαβατήρια και
•       Διάφορα έγγραφα.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να μεταχθεί την Τρίτη 15-05-2018 στον Ανακριτή Πατρών.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησε η αστυνομία για τη διάπραξη εφτά ληστειών μέσα σε τρεις ημέρες στην Πάτρα. Ο αλλοδαπός δεν δρούσε μόνος του. Σύμφωνα με πληροφoρίες του thebest.gr τρεις Αφγανοί και τέσσερις Πακιστανοί έκαναν ληστείες. Είχαν χτυπήσει σε βάρος Πακιστανών. Τους χτυπούσαν το κουδούνι, έμπαιναν στα σπίτια τους τους χτυπούσαν και τους λήστευαν. Κόποιοι μάλιστα πήγαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

 

πρώτη ενημέρωση 13.25

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις