Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την παρέλαση στην Πάτρα

Τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου - Δ...

Βροχερός ο καιρός

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πολιτική και στρατιωτική παρέλαση στην Πάτρα, επί της οδού Αγίου Ανδρέου, για την επανάσταση του 1821. Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που κατέβηκε παρά τον άστατο καιρό, οι αρχές της πόλης και ο υπουργός Νίκος Παππάς εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του πριν από την παρέλαση τόνισε ότι τι «σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής, είναι ημέρα η οποία μας βοηθά να αναλογιστούμε ξανά ότι αναγεννηθήκαμε μέσα από τους αγώνες ενάντια στην τυραννία, με τα προτάγματα της ισότητας και της ελευθερίας, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες εκείνο τον καιρό».

Ν. Παππάς από την Πάτρα: Η σκέψη μας είναι στους δύο στρατιωτικούς μας

 

 

Νωρίτερα

Η καθιερωμένη παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, επί της Αγίου Ανδρέου, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Προηγήθηκε δοξολογία στη Μητρόπολη, παρουσία των Αρχών της πόλης.

Η αστυνομία είναι σε επιφυλακή καθώς μετά την παρέλαση έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει διαμαρτυρία για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας.

Αυτή την ώρα πάντως επικρατεί ησυχία και αρκετός κόσμος έχει κατέβει για να χειροκροτήσει τους μαθητές και τους ένστολους που συμμετέχουν στην παρέλαση, παρά τον βροχερό καιρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις